Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Λογονόστηση
(Ενισχυτική διδασκαλία με γλώσσα υποστήριξης τη ρωσική)

Λογονόστηση
Σκοπός του λογισμικού αυτού είναι η διδασκαλία της Ελληνικής σε παιδιά επαναπατρισθέντων ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ένωση που έχουν την Ελληνική ως δεύτερη γλώσσα.
Στο επίπεδο διδασκαλίας, βασικός στόχος της σειράς αυτής των μαθημάτων είναι να αποκτήσει ο διδασκόμενος επικοινωνιακή επάρκεια, προφορική και γραπτή, δηλαδή να μπορεί να κατανοεί και να παράγει διαφόρους τύπους κειμένων που καλύπτουν πραγματικές ανάγκες επικοινωνίας, εντός και εκτός σχολείου. Η όλη προσέγγιση εστιάζεται στην χρήση της γλώσσας, αλλά και στην συνειδητοποίηση των μηχανισμών της. Η γλώσσα υποστήριξης είναι η ρωσική στην οποία θα διευκρινίζονται δυσνόητα, για το συγκεκριμένο κοινό, φαινόμενα της ελληνικής γλώσσας. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης σε ελληνορωσικό λεξικό, το οποίο είναι ενσωματωμένο στην βάση δεδομένων για να μπορεί ο διδασκόμενος να λύνει άμεσα τις απορίες του σε επίπεδο λεξιλογίου.

Μορφή: CD-ROM
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 480.07 (Ελληνική γλώσσα, Νέα - Σπουδή και διδασκαλία)
ISBN: 978-960-8191-27-3
ISBN (10ψήφιο): 960-8191-27-0
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

15.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.