Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ευρωπαϊκό δημοσιονομικό δίκαιο
(Οι πηγές - Πρωτογενές και παράγωγο δίκαιο)

Ευρωπαϊκό δημοσιονομικό δίκαιο
Η ανά χείρας συλλογή περιέχει σε κωδικοποιημένη μορφή το σύνολο των πηγών (πρωτογενές και παράγωγο κοινοτικό δίκαιο) του Ευρωπαϊκού Δημοσιονομικού Δικαίου. Αποτελείται από τέσσερα κεφάλαια (Κοινοτικός προϋπολογισμός και όργανα, Ίδιοι πόροι, Προστασία των οικονομικών συμφερόντων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και Δημοσιονομικές Προοπτικές), όπου προηγείται Γενική Εισαγωγή και παρατίθεται σχετική βιβλιογραφία. Κάθε κεφάλαιο περιέχει τις υποενότητες: α) Εισαγωγικά, β) Ενημερωτικό σημείωμα (όπου κρίνεται αναγκαίο) και γ) αυτούσιο το κείμενο της Πηγής, ενώ η σειρά παράθεσης των πηγών ανά κεφάλαιο ακολουθεί τη λογική αφενός της σημασίας της πηγής και αφετέρου του χρόνου δημιουργίας της. Επιδίωξη των συ¬νοπτικών εισαγωγικών και των ενημερωτικών σημειωμάτων είναι η εισαγωγή του αναγνώστη στους επί μέρους θεματικούς κύκλους των πηγών ή σημαντικά σημεία τους. Αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τους ενασχολούμενους με το Ευρωπαϊκό Δημοσιονομικό Δίκαιο, για τις υπηρεσίες των κρατών μελών που καλούνται να το εφαρμόσουν καθώς και για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο βαθμό που συμφέροντα, δικαιώματα και υποχρεώσεις τους συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με το σύστημα αυτό.

21χ14 εκ., 727 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 352.1 (Δημοσιονομικό δίκαιο), 341.24 (Ευρωπαϊκό δίκαιο)
ISBN: 978-960-272-506-1
ISBN (10ψήφιο): 960-272-506-0
Βάρος: 0.878 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
50.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

42.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Κουγέας, Βασίλης
Ο Βασίλης Κουγέας, μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων, γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε νομικά και ιστορία στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι. Είναι καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και δικηγόρος. Μεταφράσεις και ποιήματά του έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά. Ποίησή του έχει μεταφρασθεί στα γαλλικά και στα ρουμανικά.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.