Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Βιολογική εκτροφή ζώων

Βιολογική εκτροφή ζώων
Τα τελευταία χρόνια έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη βιολογική κτηνοτροφία και γεωργία εκ μέρους των καταναλωτών, ιδιαίτερα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράλληλα, με τη ριζική αναθεώρηση της ΚΑΠ και τις διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με συνέπεια να διαφοροποιούνται συνεχώς τα δεδομένα και να υπάρχει ένα σημαντικό κενό σε γνώση και πληροφόρηση.
Το βιβλίο "Βιολογική εκτροφή ζώων" έρχεται να καλύψει το κενό αυτό συγκεντρώνοντας πολύτιμο υλικό από σύγχρονες βιβλιογραφικές πηγές, την πρόσφατη νομοθεσία, και τις εμπειρίες της ελληνικής πραγματικότητας στον τομέα της βιολογικής κτηνοτροφίας. Παρουσιάζει την εικόνα της βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στον κόσμο, στην Ευρώπη και στην Ελλάδα δίνοντας έμφαση στις σύγχρονες τάσεις παραγωγής γεωργικών προϊόντων.
Περιγράφονται οι φυλές των παραγωγικών ζώων, εξηγούνται με καταληπτό και αποτελεσματικό τρόπο οι αρχές και οι κανόνες της βιολογικής κτηνοτροφίας και ο τρόπος εφαρμογής τους στην πράξη, καθώς και τα συστήματα ελέγχου και πιστοποίησης των βιολογικών προϊόντων. Δίδονται ιδιαιτέρως χρήσιμα στοιχεία για την αγορά βιολογικών προϊόντων και τα διαθέσιμα κίνητρα και προγράμματα για την άσκηση της βιολογικής κτηνοτροφίας.
Το βιβλίο "Βιολογική εκτροφή ζώων" είναι ένα χρήσιμο, πρακτικό, αποτελεσματικό και ολοκληρωμένο βοήθημα για κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να ενημερωθεί και να ασχοληθεί συστηματικά με τη βιολογική γεωργία-κτηνοτροφία.

24χ17 εκ., 254 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 636 (Κτηνοτροφία)
ISBN: 978-960-7667-32-8
ISBN (10ψήφιο): 960-7667-32-8
Βάρος: 0.539 κιλά
Εκδότης: ΑγροΤύπος ΑΕ
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
30.57
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

27.51
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.