Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Έσχατη εντολή
(ΧΙ: Ου λάβης το χάραγμα)
Συγγραφέας:   Άνθιμος Δ. Προεστός


Έσχατη εντολή
Αν και η θέση του βιβλίου αυτού είναι αντίθετη με το σφράγισμα-barcode στον άνθρωπο και την κωδικοποίησή του με οποιοδήποτε τρόπο που έχει παγκόσμιο χαρακτήρα (ΑΜΚΑ, ΕΚΑΜ, παγκόσμια ηλεκτρονική ταυτοποίηση, κλπ.), τουλάχιστον αυτό το βιβλίο θα έπρεπε να μη φέρει barcode. Δυστυχώς όμως εδώ που αφήσαμε να έλθουν σήμερα τα πράγματα, αυτό δεν γίνεται. Έτσι, προκειμένου να φθάσουν οι πληροφορίες στα χέρια σας και να ενημερωθείτε για κάτι πολύ σημαντικό, την έκδοση του ΑΜΚΑ, αναγκάζομαι να υποχωρήσω, όπως θα έκανε ο καθένας που βλέποντας κάποιον να πνίγεται στη θάλασσα, προκειμένου να σώσει μια ζωή, βουτάει και αυτός στο νερό, αδιαφορώντας αν θα βραχεί. Όμως το ότι αυτό το βιβλίο φέρει barcode, τούτο αποτελεί μία ήττα. Δείχνει ότι μία μάχη χάθηκε και τούτο επειδή ο χρόνος "κατοχύρωσε" τον εχθρό. Ας μη συμβεί λοιπόν το ίδιο και με το barcode της κάρτας ΑΜΚΑ που μας δίνουν σήμερα, διότι αυτός ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης δεν είναι ένας οποιοσδήποτε αριθμός, αλλά έχει προσωπικό, παγκόσμιο και ισόβιο χαρακτήρα. Είναι αριθμός που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο και όχι το έγγραφο. "Αριθμός γαρ ανθρώπου..." και είναι σε μορφή barcode-χαράγματος. Αλλά το πιο σκανδαλιστικό είναι ότι η διατύπωση του νόμου που καθιστά τον ΑΜΚΑ "υποχρεωτικό" είναι ίδια με αυτήν της Αποκαλύψεως, λες και ο νομοθέτης αντέγραψε την Αποκάλυψη, ή μάλλον ο διάβολος εμπαίζει την Εκκλησία, χρησιμοποιώντας τα ίδια λόγια της Γραφής...

Ασφαλιστικός νόμος, άρθρο 153, παράγραφος 2: "Από την ίδια ως άνω ημερομηνία (1-6-2009) ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλιστεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές... και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα εάν δεν διαθέτει Αριθμό Μ.Κ.Α."

Αποκάλυψη, Κεφάλαιο 13, στίχος 17: "... και ίνα μη δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού."

24χ17 εκ., 252 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 220.6 (Βίβλος - Κριτική, ερμηνεία κλπ), 368.495 (Ασφάλιση - Ελλάς)
ISBN: 978-960-392-120-2
ISBN (10ψήφιο): 960-392-120-3
Βάρος: 0.533 κιλά
Εκδότης: Κονιδάρης
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
18.35
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

16.33
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Προεστός, Άνθιμος Δ.
Γεννήθηκε στην Αθήνα από γονείς ευσεβείς. Κατά τα μέσα του 1991 άρχισε να στρέφει το ενδιαφέρον του στις προφητείες, ιδιαίτερα στην "Αποκάλυψη". Έγινε Οδοντίατρος, αλλά αυτό είναι η επαγγελματική του πλευρά. Όμως η φιλοσοφική του πλευρά έμελλε να αναπτυχθεί μετά το 1991. Τόσος ήταν ο ζήλος και η αγωνία του, που μέσα σε τρείς μήνες ολοκλήρωσε την αρχική έκδοση του βιβλίου "Οι κρυμμένοι θησαυροί της Αποκαλύψεως" 320 σελίδων. Το 1995 κάποιοι δημοσιογράφοι ιδιωτικών καναλιών ενδιαφέρθηκαν για τα γραφόμενά του και άρχισαν να τον καλούν στα κανάλια TV Μακεδονία, Τηλετώρα, High TV, Antenna και Sky. Η μελέτη του όμως επεκτεινόταν σε βάθος και πλάτος, και τελικά με μικρές διορθώσεις και προσθήκες το 1998 κατέληξε στην 3η έκδοσή του με 600 σελίδες.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.