Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ζητήματα βυζαντινού και εκκλησιαστικού δικαίου
Συγγραφέας:   Ιωάννης Μ. Κονιδάρης


No Cover
Ο παρών τόμος περιλαμβάνει επιλογή τριάντα μελετών που, ανεξαρτήτως του χρόνου συγγραφής τους, δημοσιεύθηκαν την περίοδο 1990-2005 κυρίως σε νομικά περιοδικά, τιμητικούς τόμους και πρακτικά συνεδρίων. Αποκλείσθηκαν, όπως και στον πρώτο τόμο, εργασίες που έχουν εκδοθεί ήδη αυτοτελώς, καθώς και άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά, σχόλια ή ενημερωτικά σημειώματα σε δικαστικές αποφάσεις. Αποκλείσθηκαν επίσης, και τούτο αποτελεί διαφοροποίηση από τον τόμο που προηγήθηκε, οι γνωμοδοτήσεις που έχουν ήδη δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά.

Στο τέλος του τόμου, παρατίθεται και πάλι αναλυτικός πίνακας των πάσης φύσεως πηγών που μνημονεύονται στις επιμέρους μελέτες και επαναδημοσιεύεται ο πίνακας με τις μελέτες του πρώτου τόμου και τη βιβλιογραφική τους απόδειξη, τόσο για την ευχερέστερη και πληρέστερη ενημέρωση του χρήστη όσο και για τη συμπλήρωση των βιβλιογραφικών στοιχείων στις μελέτες εκείνες που είχαν δημοσιευθεί στον πρώτο τόμο, πριν από την κυκλοφορία των έργων, για τα οποία είχαν γραφεί.
Σχετικές εκδόσεις

433 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 2
Ταξινόμιση DDC: 262.9 (Εκκλησιαστικό δίκαιο), 340.54 (Δίκαιο, Βυζαντινό)
ISBN: 978-960-15-2099-5
ISBN (10ψήφιο): 960-15-2099-6
Βάρος: 0.4 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
55.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

52.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.