Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εισαγωγή στο πολιτιστικό δίκαιο
Συγγραφέας:   Αντώνης Μανιάτης


No Cover
Η "Εισαγωγή στο Πολιτιστικό Δίκαιο" είναι ένα ενημερωμένο εγχειρίδιο βασισμένο στη μέθοδο του αλληλεπιδραστικού διδακτικού υλικού. Εισάγει στο ισχύον Πολιτιστικό Δίκαιο, το οποίο διαιρείται στο Δίκαιο Πολιτιστικής Κληρονομιάς και στο Δίκαιο Σύγχρονων Πολιτιστικών Αγαθών. Tο πρώτο μέρος εστιάζει στις αρχαιότητες, στους παραδοσιακούς οικισμούς και στα διατηρητέα κτίρια ενώ το δεύτερο στα οικιστικά πολιτιστικά αγαθά, τα οποία αντιστοιχούν στο Χωροταξικό και Πολεοδομικό Δίκαιο, και στα έργα πνευματικής ιδιοκτησίας.

280 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 344.046 (Περιβάλλον - Προστασία - Δίκαιο και νομοθεσία )
ISBN: 978-960-15-2122-0
ISBN (10ψήφιο): 960-15-2122-4
Βάρος: 0.4 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
30.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

28.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Δρ. Παρισίων Αντώνιος Π. Μανιάτης γεννήθηκε στην Αθήνα κατά το 1970. Αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής Αθηνών κατά το 1993. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στον Τομέα Δημοσίου Δικαίου, επιλέγοντας κατεύθυνση διοικητικού δικαίου του ίδιου Τμήματος. Δικηγορεί, με έδρα την Καλαμάτα, από το 1995 και είναι δικηγόρος στο Εφετείο. Κατέχει την αγγλική, τη γαλλική, τη γερμανική, την ιταλική και την ισπανική. Μετέβη στο Παρίσι κατά το 1996 για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στον ίδιο κλάδο. Το 1998 υποστήριξε τη διατριβή του με τίτλο "Le recours parlementaire dans l΄ Union europeene". Έχουν εκδοθεί ακόμα η μονογραφία του "Η νομοφυλακία" που αφορά στον ιστορικό θεσμό των νομοφυλάκων και κατ΄ επέκταση στη συνταγματική δικαιοσύνη και το έργο του "Η ήπια δικαιοσύνη" που αποτελεί ανάλυση εναλλακτικών μορφών επίλυσης διαφορών και απονομής του δικαίου.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.