Total Business Success
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Total Business Success

Ένας πρακτικός οδηγός επιβίωσης για επιχειρήσεις

Γιώργος Ι. Σταμάτης

Αντώνης Γ. Ζαΐρης

[...] Το βιβλίο που κρατάτε δεν προσφέρεται απλώς για ανάγνωση· προσφέρει λύσεις σε καθημερινά ζητήματα. Με αφετηρία τον ίδιο τον επιχειρηματία εστιάζει, με συγκροτημένα βήματα, στην ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων, διαδικασιών και τρόπων, μέσω των οποίων αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά οι δυσκολίες και τα προβλήματα και θεμελιώνεται με επιτυχημένη πορεία για τη μικρομεσαία επιχείρηση. Σε αυτό το πλαίσιο το "Total Business Success" καταφέρνει να συγκεράσει τη στρατηγική θεώρηση με πρακτικές παραμέτρους και να αναδειχθεί σε μια δημιουργική πρόταση για την ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα. [...] (από τον πρόλογο του Κωνσταντίνου Χ. Μίχαλου, Προέδρου Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών)
Γιώργος Ι. Σταμάτης

Γιώργος Ι. Σταμάτης (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1951, με καταγωγή από την Αθήνα και τη Σύρο. Σπούδασε Νομικά (Νομική Σχολή Αθηνών) και Μάρκετινγκ (London C.C.I.). Απασχολείται στον ευρύτερο χώρο του Μάρκετινγκ και των Πωλήσεων από το 1976 και της επικοινωνίας από το 1981. Έχει διατελέσει Διευθυντικό Στέλεχος σε Διαφημιστικές εταιρείες, σε εταιρείες Δ. Σχέσεων και Συμβούλων Επιχειρήσεων. Σήμερα είναι Σύμβουλος Επικοινωνίας και κατέχει τη θέση του Διευθυντή Εξυπηρέτησης Πελατών μεγάλης Πολυεθνικής Διαφημιστικής Εταιρίας. Από το 1983 είναι εισηγητής και συντονιστής ενδοεπιχειρησιακών σεμιναρίων με αντικείμενο το Μάρκετινγκ, τις Πωλήσεις και την ευρύτερη Επικοινωνία. Έχει συνεργασθεί ως Σύμβουλος Επικοινωνίας με σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων, φορέων και πολιτικών προσώπων. Έχει διδάξει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ( Ν.407) και στα Πανεπιστήμια U.Ν.Υ.T. των Tιράνων και U.N.Y.P. της Πράγας. Έχει συγγράψει και εκπαιδευτικά εγχειρίδια: "Η λειτουργία της Επικοινωνίας", "Τουριστικό Μάρκετινγκ", "Στρατηγική των Επιχειρήσεων", "Ολοκληρωμένη Επικοινωνία".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αντώνης Γ. Ζαΐρης

Αντώνης Γ. Ζαΐρης (Συγγραφέας)

Ο Αντώνης Ζαΐρης γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά το 1961, με καταγωγή από τη νήσο Άνδρο. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι Διδάκτωρ Οικονομικής Κοινωνιολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, με διδακτορική διατριβή σε θέματα μικροοικονομικής με ειδίκευση στο λιανικό εμπόριο. Έχει διατελέσει επί 32 χρόνια Διευθυντικό στέλεχος σε Πολυεθνικές και σε μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις. Σήμερα είναι Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος του ΣΕΛΠΕ και διδάσκει στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
204
Διαστάσεις:
24χ14
Βάρος:
0.434 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση