Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η δικονομική έννομη τάξη
(Μελέτες και γνωμοδοτήσεις αστικού δικονομικού και ευρωπαϊκού δικαίου)

No Cover
Όπως φαίνεται και στον υπότιτλό του, η ύλη του τόμου "Η δικονομική έννομη τάξη" ΙΙΙ καλύπτει αντικείμενα που ανήκουν στους υπό ευρεία έννοια κλάδους του Γενικού Μέρους και των άλλων Τμημάτων της Πολιτικής Δικονομίας, όπως και του Ευρωπαϊκού Δικονομικού Δικαίου. Προτάσσονται εισαγωγικά ορισμένες γενικότερες μελέτες, και ακολουθούν οι εργασίες του Οργανισμού των Δικαστηρίων. Οι μελέτες που ασχολούνται με θέματα του ΚΠολΔ ταξινομούνται, για λόγους συστηματικούς, με τη σειρά των επιμέρους άρθρων του, όπως υποδηλώνεται στην κάθε πρώτη σελίδα τους. Ο αναγνώστης θα παρατηρήσει ότι, οι μελέτες του Ευρωπαϊκού Δικονομικού Δικαίου, κλάδου που τώρα σταδιακά διαμορφώνεται, ανήκουν στην επιστημονική ενασχόλησή μου των τελευταίων ιδίως ετών.

Σκοπός της συλλογικής αυτής εκδόσεως είναι και πάλι, όπως και της "Δικονομικής έννομης τάξεως" Ι και ΙΙ, να συγκεντρώσει τα διάσπαρτα δημοσιεύματα από τόμους και περιοδικά, ελληνικά ή αλλοδαπά, με την ελπίδα ότι θα μπορούσε έτσι να διευκολύνει τον ενδιαφερόμενο αναγνώστη στην ευχερέστερη προσπέλασή τους.

1327 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 3
Ταξινόμιση DDC: 340.56 (Αστικό δίκαιο), 341.24 (Ευρωπαϊκό δίκαιο), 347.05 (Δικονομικό δίκαιο)
ISBN: 978-960-445-417-4
ISBN (10ψήφιο): 960-445-417-Χ
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
78.50
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

74.58
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.