Λήδα, λευκές σελίδες
zoom in
12.17€ -10% 10.95€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789607821287

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2009

  • Εκδότης

    Ύφος

Στο βιβλίο περιγράφεται η ζωή μιας νέας γυναίκας που βρίσκεται στην πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής της καθώς ετοιμάζεται για τον γάμο της.
Ξαφνικά η σκιά του φόβου με την μορφή του θανάτου παρουσιάζεται μπροστά της και κατακτητικά σχεδόν ερωτικά, την διεκδικεί.
Στη στιγμή τα πάντα γύρω της σκορπίζονται, εφιαλτικές σκέψεις αρχίζουν να την κατακλύζουν. Και τότε παίρνει την απόφαση να αντισταθεί.
Πλάνη, ουτοπία, δύναμη της νιότης, πάθος του έρωτα; Ποιος μπορεί να δώσει απάντηση; Κανείς.
Μόνο η ίδια αποφασίζει, ακολουθεί την πορεία της καθώς αρχίζει τον αγώνα της σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από το αναπόφευκτο. Μα αυτό είναι εκεί, καραδοκεί στον άσπρο τοίχο. Μια σκιά. Ένας υπόκωφος έρωτας, μια απειλή, ένα κύμα που έρχεται με ορμή να την συμπαρασύρει στα βάθη του μαύρου ωκεανού.
Κάποια στιγμή οι αποφάσεις της συγκλονίζουν, και τότε η θέση της, η θέση του ανθρώπου που έχει το δικαίωμα να ορίζει ως ένα βαθμοί την ζωή του, έρχεται να τιμήσει τον αγώνα της.

Ελένη Ι. Μπερτσάτου

Ελένη Ι. Μπερτσάτου (Συγγραφέας)

Η Ελένη Μπερτσάτου γεννήθηκε στο Σκουροχώρι Ηλείας. Ασχολήθηκε με το γράψιμο από μικρή ηλικία λόγω της ανάγκης της για εσωτερική αναζήτηση. Συμμετείχε πολλές φορές σε λογοτεχνικούς και ποιητικούς διαγωνισμούς, διηγήματα και ποιήματά της έχουν δημοσιευθεί σε αρκετές ανθολογίες. Έχει πάρει δύο πρώτα βραβεία για τα διηγήματα "Πρόσωπα - Η τριανταφυλλένια" και "Μια παράξενη ιστορία" αλλά και το 2ο βραβείο για το διήγημα "Μια συνηθισμένη μέρα" στο διαγωνισμό ποίησης και λογοτεχνίας το 2006 του ΠΟ.ΚΕ.Α.ΤΕ. Το 2007, στο λογοτεχνικό διαγωνισμό του περιοδικού "Ύφος" έλαβε έπαινο για το ταξιδιωτικό δοκίμιο "Οδοιπορικό στην Αίγυπτο". Διηγήματά της αλλά και άρθρα της για αθλητικά θέματα, έχουν φιλοξενηθεί σε σελίδες πολιτιστικών εφημερίδων και περιοδικών. Είναι μέλος της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος (Ε.Λ.Β.Ε.). Παράλληλα, ασχολείται με τον αθλητισμό και είναι δρομέας αντοχής. Εργάστηκε στο ιδιωτικό τομέα στον Όμιλο Επιχειρήσεων Λάτσης και στην εταιρεία ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.. Επίσης διετέλεσε γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας και της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας (International Society of Mastology). Για τρία χρόνια εργάστηκε ως εθελόντρια γραμματέας στο Σύνδεσμο Suzan Commen.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
181
Διαστάσεις:
20x14
Βάρος:
0.281 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση