Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εξελικτικός υπολογισμός και εξόρυξη δεδομένων

Offer
Το βιβλίο αυτό είναι ο ιδανικός οδηγός για τον αναγνώστη που επιθυμεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στον εξελικτικό υπολογισμό και την εξόρυξη δεδομένων.

Περιεχόμενα του βιβλίου:
- Εισαγωγή
- Μέθοδοι επιλογής
- Τελεστές ανασυνδυασμού
- Τελεστές μετάλλαξης
- Επανεισαγωγή & μοντέλα πληθυσμών
- Συνδυασμοί στρατηγικών
- Συνδυασμοί τελεστών και μεθόδων επιλογής
- Γενετικοί αλγόριθμοι
- Εξελικτικός προγραμματισμός
- Στρατηγικές εξέλιξης
- Γενετικός Προγραμματισμός
- Μιμητικοί αλγόριθμοι
- Βελτιστοποίηση Σμήνους Σωματιδίων
- Βελτιστοποίηση αποικίας μυρμηγκιών
- Εξόρυξη δεδομένων
- Εφαρμογή εξόρυξης δεδομένων
- Προβλήματα

24χ17 εκ., 296 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 004 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές)
ISBN: 978-960-461-189-8
ISBN (10ψήφιο): 960-461-189-5
Βάρος: 0.569 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
26.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

19.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Δούνιας, Γεώργιος
Ο Γιώργος Δούνιας είναι διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης (1989) και διδάκτορας του Τομέα Οργάνωσης και Διοίκησης του ίδιου τμήματος (1995). Από το 1999 είναι Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Χίος, 1999) όπου και διδάσκει σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά τμήματα της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης. Είναι κύριος συγγραφέας ή συνεργάτης σε δεκάδες ερευνητικές εργασίες διεθνών εκδόσεων (βιβλίων), διεθνών συνεδρίων ή άρθρων διεθνών επιστημονικών περιοδικών. Έχει συμμετάσχει ως ερευνητής ή τεχνικός υπεύθυνος σε περίπου 15 ελληνικά και διεθνή χρηματοδοτούμενα ερευνητικά προγράμματα μεταξύ 1991-2001. Έχει διατελέσει αξιολογητής ερευνητικών προγραμμάτων μεταξύ 1997-2001 για λογαριασμό της Δ/νσης της Κοινωνίας της Πληροφορίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ως ειδικός σε θέματα Νέων Πληροφορικών Τεχνολογιών σε προβλήματα Οργάνωσης και Διοίκησης. Έχει συμμετάσχει ενεργά στην συν-διοργάνωση σημαντικών διεθνών συνεδρίων στον Ελλαδικό χώρο, και έχει διατελέσει Πρόεδρος σε ένα από αυτά. Είναι μέλος πολλών ελληνικών και διεθνών επιστημονικών ενώσεων. Τέλος, από τον Μάρτιο του 2002 έχει εκλεγεί Αντιπρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής Εφαρμογών Νοημόνων Συστημάτων Στήριξης Αποφάσεων στην Υγεία και την Ιατρική Φροντίδα (Human Medical & Healthcare Committee) για το Ευρωπαϊκό Δίκτυο EUNITE (European Network of Excellence on Intelligent Technologies for Smart Adaptive Systems).

Τσάκωνας, Αθανάσιος
Ο Δρ Αθανάσιος Τσάκωνας είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ του ΕΜΠ, με μεταπτυχιακές σπουδές στις Επιστήμες της Διοίκησης, και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος με αντικείμενο τα νοήμονα συστήματα στη Διοίκηση και τη Χρηματοοικονομική. Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 50 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και διεθνή συνέδρια. Παράλληλα, έχει σημαντική εμπειρία στην ανάπτυξη και συντήρηση πληροφοριακών συστημάτων σε μεγάλες ελληνικές εταιρίες πληροφορικής. Διατέλεσε διαχειριστής έργων πληροφορικής στο Ινστιτούτο Πληροφορικής του ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος" έως το 2007. Στο παρελθόν, έχει διδάξει μαθήματα Πληροφορικής και Διοίκησης στα τμήματα Πληροφορικής του ΑΠΘ και Μηχανικών Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Από το 2006 διδάσκει Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.