Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Υδραυλικά - πνευματικά συστήματα
(Εφαρμογές)

Υδραυλικά - πνευματικά συστήματα
Στο παρόν βιβλίο δίνεται μια συνολική απεικόνιση των Πνευματικών και Υδραυλικών συστημάτων. Δίνεται έμφαση ιδιαίτερα στην ανάπτυξη και συγκρότηση αυτοματισμών, περιγράφοντας με το συνοπτικότερο τρόπο το κατασκευαστικό μέρος των δομικών στοιχείων.

Πιο αναλυτικά, στην Εισαγωγή, γίνεται συγκριτική αναφορά στις τεχνολογίες κίνησης και ελέγχου, καθώς και στις μονάδες παραγωγής Υδραυλικής και Πνευματικής ισχύος.

Στο Κεφάλαιο 1 αναλύονται τα βασικότερα Πνευματικά δομικά στοιχεία και γίνεται αναφορά στις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις για την κατανόηση του σχεδιασμού και της λειτουργίας των πνευματικών συστημάτων.

Στο Κεφάλαιο 2 περιγράφεται η διαδικασία ελέγχου Πνευματικών συστημάτων με αναφορά σε όλες τις τεχνολογίες, Πνευματική, Ηλεκτρική, Ηλεκτρονική, αναλύοντας διάφορες εφαρμογές.

Στο Κεφάλαιο 3 σχεδιάζονται και αναλύονται τα βασικότερα Υδραυλικά δομικά στοιχεία, ως μέρη απλών Υδραυλικών κυκλωμάτων.

Στο Κεφάλαιο 4 περιγράφεται η συγκρότηση και λειτουργία των βασικότερων Υδραυλικών συστημάτων.

Στο Παράρτημα Ι υπάρχουν οι κυριότεροι συμβολισμοί των εξαρτημάτων, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για τη διαγραμματική απεικόνιση των Υδραυλικών και Πνευματικών συστημάτων.

Στο Παράρτημα ΙΙ γίνεται αναφορά στη βιβλιογραφία και στις πηγές που χρησιμοποιήθηκαν για τη συγγραφή αυτή.

Eπίσης επειδή η Αγγλική ορολογία κυριαρχεί τόσο στα υδραυλικά όσο και στα πνευματικά συστήματα, συμπεριλήφθηκε μαζί με την Ελληνική ορολογία και η Αγγλική, σε παρένθεση.

304 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 621 (Μηχανολογία)
ISBN: 978-960-6674-26-6
ISBN (10ψήφιο): 960-6674-26-6
Βάρος: 0.4 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
25.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

22.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.