Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Αριθμοδείκτες και management
(Ανάλυση, σύγκριση και έλεγχος των μεγεθών που προσδιορίζουν την αξία της επιχείρησης)
Συγγραφέας:   Ciaran Walsh


Offer
Οι αριθμοδείκτες των επιχειρήσεων είναι πολύτιμοι βοηθοί στο μάνατζμεντ εταιρείας, παρέχοντάς σας τους στόχους και τα κριτήρια που χρειάζεστε. Το βιβλίο αυτό επιτρέπει στα διευθυντικά στελέχη διαφόρων τμημάτων να συνεργάζονται για να επιτύχουν τους σκοπούς της επιχείρησης. Συνδέει την απόδοση των χρηματοοικονομικών πόρων με τις καθημερινές παραμέτρους της επιχείρησης.
Με πολλά σχήματα, το βιβλίο καλύπτει έννοιες όπως: βάσεις, αποδοτικότητα της εκμετάλλευσης, κύκλωμα ταμειακής ροής, χρηματοοικονομική ισχύς, αποτίμηση της εταιρείας, χρηματοοικονομική μόχλευση, δείκτες επενδύσεων.
Ένα βιβλίο που βάζει τις ιδέες που θα αλλάξουν τον κόσμο της διοίκησης επιχειρήσεων στα χέρια εκείνων που πρέπει να τις εφαρμόσουν.


Σημείωση: 1η έκδοση: Απρίλιος 2000.

24χ17 εκ., 405 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Διοίκηση Επιχειρήσεων
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
Άλλα πρόσωπα: Τρισεύγενη Παπαϊωάννου (Μεταφραστής) , Αθανάσιος Τρουπάκης (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-16-1782-4
ISBN (10ψήφιο): 960-16-1782-5
Βάρος: 0.708 κιλά
Εκδότης: Πατάκη
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
27.37
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

18.89
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Ciaran Walsh είναι ειδικός στη χρηματοοικονομική στο Ιρλανδικό Ινστιτούτο Διοίκησης Επιχειρήσεων, στο Δουβλίνο. Σπούδασε οικονομικά και λογιστική στο Λονδίνο και εργάστηκε επί δεκαπέντε χρόνια στη βιομηχανία, πριν ακολουθήσει ακαδημαϊκή σταδιοδρομία. Η μακρόχρονη συνεργασία του με υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη του έδωσε τη δυνατότητα να αναπτύξει έναν εντελώς προσκοπικό και μοναδικό τρόπο διδασκαλίας της εταιρικής χρηματοδότησης, που του επέτρεψε να διδάξει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χοόρες, στη Μέση Ανατολή και στην Ανατολική Ευρώπη. Το κύριο ερευνητικό του ενδιαφέρον εστιάζεται στον προσδιορισμό και στη μηχανογράφηση των δεσμών που συνδέουν τη μεγέθυνση της επιχείρησης και της κεφαλαιακής της διάρθρωσης με τη χρηματιστηριακή αποτίμηση. Ζει στο Δουβλίνο, είναι παντρεμένος και έχει έξι παιδιά.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.