Το χρονικό μιας απιστίας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το χρονικό μιας απιστίας

Μυθιστόρημα

Αναστασία Κορινθίου - Χατζηρήγα

Ισμήνη και Αλέξανδρος. Ερωτεύτηκαν με πάθος και αποφάσισαν να ζήσουν μαζί για το υπόλοιπο της ζωής τους. Τίποτα δε φαινόταν να μπορεί να σκιάσει αυτή την ευτυχία, ούτε καν η μητέρα του Αλέξανδρου, η Άντα, που από την αρχή στάθηκε εμπόδιο σε αυτή τη σχέση. Μέχρι που σε μία λάθος στιγμή ένα λάθος όνομα ανέτρεψε τα πάντα.

Και τότε οι ανέφελοι ουρανοί γέμισαν σύννεφα μαύρα, έτοιμα να πνίξουν τα πάντα: έρωτες, υποσχέσεις, αιώνιους όρκους, ακόμα και συνειδήσεις. Γιατί η Άντα δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Μια πληρωμένη αλλοδαπή πέτρα του σκανδάλου, χιλιάδες ευρώ και ένας περίεργος θάνατος θα συνθέσουν το χρονικό μιας απιστίας διαφορετικής από όλες τις άλλες, που το απρόβλεπτο τέλος της μόνο η ίδια η ζωή θα μπορούσε να γράψει.

Αναστασία Κορινθίου - Χατζηρήγα

Αναστασία Κορινθίου - Χατζηρήγα (Συγγραφέας)

Η Αναστασία Κορινθίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971, όπου ζει πια μόνιμα μετά από 26 χρόνια στη Ρόδο. Δουλειά της είναι να κάνει τον κόσμο να χαμογελά, μέσα από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Έχει βραβευτεί από την Ακαδημία Γραμμάτων και Τεχνών στα Τίρανα, το Ends Foundation, το Σύλλογο Γυναικών Νέου Ικονίου, την Unesco και τον ΠΟΔΡ. Έχει γράψει τα παιδικά μιούζικαλ "Παραμυθοσαλάτα, Φίνος το δελφινάκι", ενώ στίχοι της έχουν μελοποιηθεί από τους Α. Παπαντωνίου, Χ. Ανθούλα, Γρηγόρη Πετράκο. Το βιβλίο της "Για την καρδιά ενός αγγέλου" μεταφέρθηκε τηλεοπτικά από τον Στράτο Μαρκίδη και κέρδισε το 2015 τον τίτλο της καλύτερης σειράς που βασίστηκε σε βιβλίο με αφορμή τα 25 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
328
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.4 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση