Ένας άλλος άνθρωπος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ένας άλλος άνθρωπος

Mark Sarvas

16.60€ -26% 12.28€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604535224

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Νουβέλα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2009

  • Εκδότης

    Ψυχογιός

Ο Χάρι είναι ένα τρομαγμένο ανθρωπάκι. Θαυμάζει τη γυναίκα του και νιώθει κατώτερός της. Έχει δίκιο; Δεν ξέρει. Ωστόσο την απατάει για να ξεχαστεί. Κι ύστερα γυρίζει κοντά της γεμάτος ενοχές. Όταν η γυναίκα του πεθαίνει, χάνει τον κόσμο κάτω απ’ τα πόδια του. Αλλά δεν το γνωρίζει γιατί η ψυχή του μουδιάζει. Και κάνει τη μια βλακεία πάνω στην άλλη. Νομίζει ότι πρέπει να μιμηθεί τον κόμη του Μόντε Κρίστο και δεν αντιλαμβάνεται πού τον οδηγούν τα τεχνάσματά του. Όταν το καταλαβαίνει, είναι αργά. Όχι όμως τόσο όσο νομίζει.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Μπελίκα Κουμπαρέλη

Μπελίκα Κουμπαρέλη (Μεταφραστής)

Η Μπελίκα Κουμπαρέλη γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα. Σπούδασε θέατρο στη Σχολή Θεάτρου Τέχνης και κοινωνιολογία στην Αγγλία. Είναι διδάκτωρ της κοινωνικής εγκληματολογίας. Έχει εργαστεί ως κειμενογράφος σε πολυεθνικές διαφημιστικές εταιρείες και ως παραγωγός ραδιοφώνου. Την τελευταία δεκαετία διδάσκει και μεταφράζει. Το 1987 πήρε το Β΄ Βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου θεατρικού συγγραφέα του ΥΠΠΟ για το μονόπρακτό της "Οι αντίπαλοι". Το 1989 τιμήθηκε με το Α΄ Βραβείο της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος για το διήγημά της "Το ραμμένο μου" βραβεύτηκε στον λογοτεχνικό διαγωνισμό του περιοδικού Ρεύματα και δημοσιεύτηκε στον συλλογικό τόμο "Η τέχνη του γράφειν".

Mark Sarvas

Mark Sarvas (Συγγραφέας)

Ο Μάρκ Σάρβας είναι ο δημιουργός του δημοφιλούς Blog "The Elegant Variation", το οποίο έχει χαρακτηριστεί από τα περιοδικά "Forbes" και "Entertainment Weekly" ένα από τα καλύτερα στο Διαδίκτυο, ενώ η εφημερίδα "Guardian" το έχει επιλέξει ως ένα από τα δέκα καλύτερα με άξονα τη λογοτεχνία. Ζει στο Λος Άντζελες και αυτό είναι το πρώτο του μυθιστόρημα, τα δικαιώματα του οποίου έχουν πουληθεί σε δώδεκα χώρες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
330
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.495 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση