Το μυστήριο του 2012
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το μυστήριο του 2012

Αποκαλυπτικές προβλέψεις για τη χρονιά που θα αλλάξει τον κόσμο

Συλλογικό έργο

Gill Edwards

Corinne McLaughlin

22.42€ -26% 16.59€
Τι θα συμβεί το 2012; Εδώ και χρόνια οι αρχαιολόγοι γνωρίζουν ότι το ημερολόγιο των Μάγια αλλά και άλλες πηγές προφητεύουν πως το 2012 θα είναι το τέλος μιας εποχής στη Γη. Φτάνουμε πράγματι στο τέλος ενός κοσμικού κύκλου; Θα είναι το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε, μια εποχή αφύπνισης, ένα νέο βήμα στην ανθρώπινη εξέλιξη; Σ΄ αυτό το αποκαλυπτικό βιβλίο, ερευνητές, στοχαστές και επιστήμονες εξηγούν γιατί το 2012 θα αποτελέσει ορόσημο στην ιστορία της ανθρωπότητας. Περιγράφουν τη δεκαετία που θα ακολουθήσει ως μια περίοδο πρωτοφανούς, ραγδαίας πλανητικής αλλαγής που προσφέρει πρωτόγνωρες δυνατότητες για προσωπική και συλλογική εξέλιξη. Το 2012 βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. Η επιλογή είναι δική μας για το πως θα δράσουμε. Έχουμε τη θέληση και την τόλμη να συνδυάσουμε την επιστήμη, την ιστορία, την παράδοση και την πίστη στο θαύμα που μας περιμένει στις 21 Δεκεμβρίου 2012; Στο "Μυστήριο του 2012", μεταξύ άλλων, θα βρείτε: - επιστημονικές ενδείξεις για μια μετατόπιση στο μαγνητικό πεδίο της Γης και πώς αυτό θα επηρεάσει την ανθρώπινη ζωή. - τη διερεύνηση της μετατόπισης της συνείδησης που θα καταστεί αναγκαία για να επιβιώσει η ανθρωπότητα το 2012. - τις έρευνες για το επιταχυνόμενο βήμα ανθρώπινης εξέλιξης και την επερχόμενη "Εποχή του Άλματος".

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Corinne McLaughlin

Corinne McLaughlin (Συγγραφέας)

Η Κορίν Μακλαφλίν έχει γράψει μαζί με τον Γκόρντον Ντέιβιντσον το βιβλίο "Βuilders of the Dawn" και είναι οι ιδρυτές του Κέντρου Διορατικής Ηγεσίας στην Ουάσινγκτον, όπου παραδίδονται μαθήματα για την αιώνια σοφία και την ηγεσία στην πολιτική και στις επιχειρήσεις, ενώ παρέχουν και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Επίσης, έχουν ιδρύσει τον Σείριο, ένα οικολογικό χωριό και μια εκπαιδευτική κοινότητα στη Μασαχουσέτη. Είναι πρώην μέλη και νυν εταίροι του Ιδρύματος Φίντχορν στη Σκοτία. Η Κορίν έχει διδάξει πολιτικές επιστήμες στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της πολιτείας της Ουάσινγκτον και έχει διατελέσει συντονίστρια μιας εθνικής Ομάδας Κρούσης Βιώσιμων Κοινοτήτων για το Συμβούλιο Βιώσιμης Ανάπτυξης του πρώην προέδρου Κλίντον. Παλαιότερα ήταν διευθύνων σύμβουλος του Φόρουμ Κοινωνικών Επενδύσεων και του Συνασπισμού για Περιβαλλοντικά Υπεύθυνες Οικονομίες (CERES), ενώ έχει συμμετάσχει στη συγγραφή των Αρχών CERES.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Daniel Pinchbeck (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

John Mayor Jenkins (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Robert K. Sitler (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Carl Johan Calleman (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ervin Laszlo (Συγγραφέας)

Ο Δρ. Ervin Laszlo (Ουγγαρία, 1932) είναι ένας πραγματικός αναγεννησιακός άνθρωπος του καιρού μας. Φιλόσοφος, επιστήμονας, θεωρητικός και διακεκριμένος πιανίστας, ο Δρ. Laszlo προτάθηκε ήδη δύο φορές για το Νόμπελ Ειρήνης. Έχει εκδώσει 75 βιβλία, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε 21 γλώσσες και είναι επίτιμος διδάκτορας των πανεπιστημίων Σορβόνης, Πρίνστον και Γέηλ. Μετά την εμπειρία του με το General Evolutionary Research Group, το μυστικό οργανισμό που ένωνε επιστήμονες από τις δύο πλευρές του Ψυχρού Πολέμου, ίδρυσε το Club of Budapest: ένα διεθνές think tank το οποίο ενώνει τις μεγαλύτερες διάνοιες της εποχής μας στην αναζήτηση λύσεων για το μέλλον της ανθρωπότητας. Παράλληλα με τις άλλες του δραστηριότητες ο Δρ. Laszlo εκδίδει το διεθνές World Futures The Journal of General Evolution, είναι πρύτανης του νεοϊδρυθέντος GlobalShift University και επικεφαλής της κυβερνητικής εκστρατείας για το φαινόμενο του θερμοκηπίου στη χώρα του.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

John L. Petersen (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
458
Διαστάσεις:
23χ15
Βάρος:
0.823 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση