Εταιρική κοινωνική ευθύνη
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Πώς να προσφέρετε το καλύτερο δυνατό στην εταιρεία σας και στο σκοπό της επιλογής σας: Βέλτιστες πρακτικές από τη Hewlett-Packard, την Ben & Jerry's και άλλες μεγάλες εταιρείες

Philip Kotler

Nancy Lee

20.00€ -10% 18.00€
Αυτό το διαφωτιστικό και πρακτικό βιβλίο παρουσιάζει είκοσι πέντε βέλτιστες πρακτικές που συγκεντρώθηκαν με στόχο να καθοδηγήσουν τη λήψη αποφάσεων στο χώρο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Φιλοδοξεί να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε το κέρδος των επιλεκτικών εταιρικών επενδύσεών σας, οδηγώντας σε πρακτικές που μπορούν να αποφέρουν τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη σε κοινωνικό, περιβαλλοντικό και οικονομικό επίπεδο. Μπορείτε να διαβάσετε προσωπικές ιστορίες στελεχών από είκοσι πέντε ηγετικές φιγούρες επιτυχημένων και κοινωνικά υπεύθυνων εταιρειών, όπως η Ben & Jerry's, η IBM, η Washington Mutual, η Johnson & Johnson, η Microsoft, η The Body Shop, η Hewlett-Packard και η American Express.
Philip Kotler

Philip Kotler (Συγγραφέας)

Ο Philip Kotler διδάσκει Διεθνές Μάρκετινγκ στο Kellogg School of Management του Πανεπιστημίου Northwestern, όπου είναι Διακεκριμένος Καθηγητής στην έδρα S. C. Johnson & Son. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου και τη διδακτορική διατριβή του στο ΜΙΤ, και τις δύο στα Οικονομικά, και μεταδιδακτορικές σπουδές στα Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο του Harvard και στην Επιστήμη της Συμπεριφοράς στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου. Έχει κερδίσει τρεις φορές το βραβείο Alpha Kappa Psi του έγκριτου περιοδικού Journal of Marketing για "το καλύτερο άρθρο του έτους", πρώτος κέρδισε το βραβείο του Διακεκριμένου Εκπαιδευτή στο Μάρκετινγκ (1985) από την Αμερικανική Ένωση Μάρκετινγκ (AMA), ενώ έχει τιμηθεί με πολλές ακόμα διακρίσεις.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Nancy Lee (Συγγραφέας)

Η Nancy Lee, κάτοχος MBA, είναι πρόεδρος της συμβουλευτικής εταιρείας Social Marketing Services, Inc. με περισσότερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας στο χώρο του μάρκετινγκ. Είναι επίκουρη καθηγήτρια στα πανεπιστήμια University of Washington και Seattle University, όπου διδάσκει μάρκετινγκ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μυρτώ Σμαραγδή (Μεταφραστής)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
332
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.642 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση