Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διοικητική λογιστική
(Για προγραμματισμό και έλεγχο)

Offer
Διοικητική Λογιστική είναι ο κλάδος της Λογιστικής που περιλαμβάνει τον προσδιορισμό, τη συγκέντρωση, την ανάλυση, την επεξεργασία και την παρουσίαση δεδομένων Χρηματοοικονομικού ή μη χαρακτήρα ώστε να χρησιμοποιηθούν από τη διοίκηση μιας οικονομικής μονάδας για το σχεδιασμό, την αξιολόγηση και τον έλεγχο εντός των ορίων αυτής καθώς και για την εξασφάλιση της κατάλληλης και ορθολογικής χρήσης των διαθέσιμων πόρων.

Το παρόν βιβλίο αποσκοπεί να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των σημερινών φοιτητών και αυριανών στελεχών σε θέματα Διοικητικής Λογιστικής. Παράλληλα, φιλοδοξεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών ενός κλάδου που αποκτά ολοένα μεγαλύτερη σημασία για τις σύγχρονες επιχειρήσεις σε ένα ανταγωνιστικό και αβέβαιο περιβάλλον. Χαρακτηριστικά του βιβλίου "Διοικητική Λογιστική για Προγραμματισμό και Έλεγχο" είναι:
- ευρεία χρήση παραδειγμάτων
- εκτενής αναφορά στην πρόσφατη επιστημονική βιβλιογραφία του χώρου της Διοικητικής Λογιστικής
- σύνδεση της θεωρίας με πρακτικά ζητήματα
- ολοκλήρωση της ύλης της Διοικητικής Λογιστικής με θέματα από συγγενείς επιστήμες όπως η Οικονομική Ανάλυση, το Management και η Στρατηγική.

24χ17 εκ., 692 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 657 (Λογιστική), 658.15 (Οικονομική επιχειρήσεων)
ISBN: 978-960-01-1272-6
ISBN (10ψήφιο): 960-01-1272-Χ
Βάρος: 1.431 κιλά
Εκδότης: Gutenberg
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
63.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

46.62
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

O Αυγουστίνος Δημητράς από το 2002 είναι Λέκτορας Λογιστικής στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου διδάσκει Λογιστική Κόστους και Διοικητική Λογιστική.

Ο Απόστολλος Μπάλλας είναι από το 2006 είναι Επίκουρος Καθηγητής Λογιστικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διδάσκει σε προπτυχιακό επίπεδο Χρηματοοικονομική Λογιστική, Ελεγκτική και Συστήματα Ελέγχου Διοίκησης και σε μεταπτυχιακό επίπεδο Χρηματοοικονομική, Ανάλυση Λογιστικών Καταστάσεων, Διοικητική Λογιστική και Ελεγκτική.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.