Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διοίκηση προσωπικού ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων
Συγγραφέας:   Ιωάννης Πατεστής


Διοίκηση προσωπικού ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων
Το βιβλίο "Διοίκηση προσωπικού ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων" είναι ένα εύχρηστο εκπαιδευτικό εγχειρίδιο, το οποίο απευθύνεται σε σπουδαστές Τουριστικών Σχολών. Φιλοδοξεί να δώσει με τρόπο απλό και κατανοητό ορισμένες βασικές γνώσεις σε θέματα διοίκησης προσωπικού και να δημιουργήσει τα ερεθίσματα εκείνα, των οποίων η συστηματική εφαρμογή και ανάπτυξη μπορεί να βοηθήσει την κάθε ξενοδοχειακή και επισιτιστική επιχείρηση στην αποτελεσματικότερη διαχείριση του προσωπικού της.
Το βιβλίο αυτό αποτελείται από 10 βασικά κεφάλαια, στα οποία αναπτύσσονται τα βασικότερα ζητήματα διοίκησης προσωπικού, όπως:
- Οργάνωση προσωπικού
- Προγραμματισμός ανθρώπινου δυναμικού
- Πρόσληψη και ενσωμάτωση εργαζομένων
- Εκπαίδευση προσωπικού
- Αξιολόγηση απόδοσης εργαζομένων
- Συστήματα αμοιβών
- Στοιχεία εργατικής νομοθεσίας

Κάθε κεφάλαιο συμπληρώνεται με σχετικές ερωτήσεις και εργασίες, οι οποίες φιλοδοξούν να διευκολύνουν τον αναγνώστη στην καλύτερη κατανόηση του ζητήματος που αναπτύσσεται. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχει σχετική περίληψη στην οποία αναλύονται τα σπουδαιότερα σημεία. Η χρήση παραδειγμάτων και πρακτικών συμβουλών γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε το αντικείμενο να γίνει ευκολότερα κατανοητό από τον αναγνώστη.
Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει παράρτημα με βασικές οδηγίες δημιουργίας βιογραφικού σημειώματος, προκειμένου να βοηθηθεί ένας νέος υποψήφιος εργαζόμενος στη σύνταξη ενός αποτελεσματικού βιογραφικού.
Ένα ευκολοδιάβαστο βιβλίο, για ένα αρκετά σύνθετο αντικείμενο, που με σωστή χρήση από τον αναγνώστη μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο διοίκησης.

24χ17 εκ., 252 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.1 (Διοίκηση και οργάνωση προσωπικού), 647.940 68 (Ξενοδοχεία - Διοίκηση και οργάνωση)
ISBN: 978-960-8382-02-2
ISBN (10ψήφιο): 960-8382-02-5
Βάρος: 0.453 κιλά
Εκδότης: Le Monde
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
16.83
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

14.98
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.