Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Excel
(Εισαγωγή και εφαρμογές)
Συγγραφέας:   Π. Ι. Νικήτας


Excel
Το Excel είναι με διαφορά το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα ανάλυσης δεδομένων. Εντούτοις πολύ λίγοι χρήστες του Excel γνωρίζουν όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Microsoft. Το Excel κάνει και τις πιο πολύπλοκες μαθηματικές πράξεις να γίνονται πολύ απλά, τα αποτελέσματα των πράξεων μπορεί να δίνονται με μορφή πινάκων ή γραφικών παραστάσεων, έχει ένα ικανοποιητικό πακέτο στατιστικών συναρτήσεων, έχει δυνατότητες προσομοίωσης και τέλος, με κατάλληλο προγραμματισμό, μπορεί να λύσει το οποιοδήποτε πρόβλημα αριθμητικής ανάλυσης. Έτσι πρόκειται για ένα από τα πιο χρήσιμα προγράμματα για ανάλυση δεδομένων.

Το παρόν βιβλίο, "Excel: Εισαγωγή και εφαρμογές", φιλοδοξεί να αναδείξει τις πολλές δυνατότητες του Excel στην ανάλυση και παρουσίαση πειραματικών δεδομένων. Αυτό γίνεται μέσα από πληθώρα παραδειγμάτων από τη Φυσική, τη Χημεία και τη Φυσικοχημεία χρησιμοποιώντας τους τρεις δυνατούς τρόπους ανάλυσης των δεδομένων που παρέχει το Excel: α) τα φύλλα εργασίας, με τη βοήθεια των συναρτήσεων που αυτά έχουν, β) χρησιμοποιώντας τη βιβλιοθήκη υπο-προγραμμάτων του Excel και γ) προγραμματίζοντας το ίδιο το Excel. Έτσι ο αναγνώστης, φοιτητής ή ερευνητής, αποκτά μια πλήρη εικόνα των δυνατοτήτων του Excel που θα τον βοηθήσει σημαντικά στην εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη ανάλυση δεδομένων.

24χ17 εκ., 302 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 005.3 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα)
ISBN: 978-960-12-1775-8
ISBN (10ψήφιο): 960-12-1775-4
Βάρος: 0.631 κιλά
Εκδότης: University Studio Press
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
26.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

23.14
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.