Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εισαγωγή στη πληροφορική
(Εφαρμογές στις επιστήμες υγείας και στην επεξεργασία δεδομένων)

Εισαγωγή στη πληροφορική
Είναι κοινός τόπος ότι τα τελευταία χρόνια η πληροφορική βρίσκει όλο και περισσότερες εφαρμογές σε όλους τους τομείς της επιστημονικής και ερευνητικής δραστηριότητας με κυρίαρχες τις εφαρμογές στις θετικές επιστήμες. Μια τέτοια εξέλιξη δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστες τις επιστήμες υγείας, στις οποίες οι εφαρμογές της πληροφορικής είναι πλέον πολλαπλές και πολύπλευρες.

Η κεντρική ιδέα που έδωσε την ώθηση για την συγγραφή αυτού του βιβλίου, είναι η ανάγκη για τη δημιουργία ενός εγχειριδίου που θα καλύπτει τις απαιτήσεις στον συγκεκριμένο τομέα των φοιτητών των ανώτερων ιδρυμάτων που φοιτούν σε σχολές επιστημών υγείας, καλύπτοντας τους πέρα από τον τομέα του βασικού χειρισμού και σε εξειδικευμένες γνώσεις. Βασική αρχή στη σχεδίαση της ύλης ήταν η απαίτηση το βιβλίο να είναι ανεξάρτητο των εμπορικών εκδόσεων λογισμικού. Αυτό σημαίνει ότι ο στόχος του συγγράμματος είναι να καταστήσει τον φοιτητή ικανό να παντρέψει τις γνώσεις του επιστημονικού αντικειμένου του με την πληροφορική, ανεξάρτητα από την εκάστοτε εμπορική έκδοση του λογισμικού.

24χ17 εκ., 303 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Πάτρα
Αριθμός τόμου: 1
Ταξινόμιση DDC: 004 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές)
ISBN: 978-960-98400-0-2
ISBN (10ψήφιο): 960-98400-0-0
Βάρος: 0.639 κιλά
Εκδότης: Gotsis Εκδόσεις
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
26.25
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

23.36
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Γιώργος Βλαχόπουλος είναι φυσικός, με Master of Science στην Ιατρική Φυσική και υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών με ερευνητική δραστηριότητα στον τομέα της Βιοπληροφορικής. Τα τελευταία τρία χρόνια συνεργάζεται με το ΑΤΕΙ Πάτρας ως καθηγητής πληροφορικής. Παράλληλα έχει μεγάλη εμπειρία στην επιμόρφωση ενηλίκων σε θέματα πληροφορικής και υπολογιστών και έχει συγγράψει σειρά βιβλίων σε θέματα πληροφορικής.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.