Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Φορολογία εισοδήματος
Συγγραφέας:   Αγαπητός Σ. Κράτσης


Φορολογία εισοδήματος
Το βιβλίο που έχεις στα χέρια σου είναι ο τρίτος τόμος του Χρυσού Φορολογικού Οδηγού ("Χ.Φ.Ο."). Μέσα στις 1.000 περίπου σελίδες του περιέχει τα πάντα για την Φορολογία εισοδήματος δοσμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε η ενημέρωσή σου στο πιο σπουδαίο κεφάλαιο της φορολογίας να είναι εύκολη, κατανοητή και πλήρης. Συγκεκριμένα η ύλη κατά ενότητα περιλαμβάνει τα παρακάτω:

Στην πρώτη ενότητα παρουσιάζεται ο βασικός ν. 2238/1994 κωδικοποιημένος με παράτιτλους, σκιάσεις στις πρόσφατες τροποποιήσεις και συναφείς διατάξεις καθώς και η ερμηνευτική των τροποποιήσεων που έγιναν με το ν. 3697/2008.

Στην δεύτερη ενότητα αναφέρονται συναφείς νόμοι που λειτουργούν παράλληλα με το βασικό και περιέχουν συμπληρωματικές ρυθμίσεις στη φορολογία εισοδήματος.

Στην τρίτη ενότητα υπό τον τίτλο "Μελέτες για τη Φορολογία εισοδήματος - Συνοπτικά και ερμηνευτικά στοιχεία κατά περίπτωση", παρουσιάζονται και αναλύονται με επεξηγήσεις και παραδείγματα - όπου αυτά είναι αναγκαία για την καλύτερη κατανόηση του θέματος,- ομοειδή κεφάλαια για το εισόδημα, τα οποία ενοποιήσαμε. Π.χ. Ποια εισοδήματα φορολογούνται αυτοτελώς με παρακράτηση του φόρου, συντελεστής φορολογίας και χρόνος υποβολής δήλωσης κ.λπ. Συνολικά παρουσιάζονται 36 θέματα!

Στην τέταρτη ενότητα υπάρχει αλφαβητικό ευρετήριο διατάξεων του βασικού νόμου με παραπομπή στα αντίστοιχα άρθρα καθώς και των κεφαλαίων της τρίτης ενότητας για εύκολη πρόσβαση στο ζητούμενο.

Με άλλα λόγια, ο "Χ.Φ.Ο." για τη φορολογία εισοδήματος που έχεις στα χέρια σου, καθώς και οι προηγηθέντες που κυκλοφορούν, ήτοι ο Α΄ τόμος περί ανωνύμων εταιρειών και ο Β΄ τόμος περί φορολογίας κεφαλαίου, περιέχουν όλα όσα πρέπει να ξέρεις για κάθε αντικείμενο, δοσμένα κατά τρόπο πρωτότυπο και πρακτικό.
[...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

24χ17 εκ., 984 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Πρακτικά Φορολογικά Βοηθήματα
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 3
Ταξινόμιση DDC: 343.04 (Φορολογικό δίκαιο), 336.2 (Φορολογία)
ISBN: 978-960-7773-36-4
ISBN (10ψήφιο): 960-7773-36-5
Βάρος: 1.389 κιλά
Εκδότης: Κράτση
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
61.15
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

58.09
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.