Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ανατομία του Ανθρώπινου Σώματος ΕΠΙΤΟΜΟ
Συγγραφέας:   Gerard J. Tortora


Ανατομία του Ανθρώπινου Σώματος ΕΠΙΤΟΜΟ

Το βιβλίο είναι σχεδιασμένο για το εισαγωγικό μάθημα στην ανθρώπινη ανατομία. Η έκδοση αυτή δεν προϋποθέτει προηγούμενη μελέτη του ανθρώπινου σώματος.
Επειδή η ανθρώπινη ανατομία αποτελεί ένα τόσο μεγάλο και πολύπλοκο όγκο γνώσης για να παρουσιαστεί σε μια εισαγωγική σειρά μαθημάτων, στόχος είναι η εστίαση σε στοιχεία και ενοποιημένες έννοιες που συνεισφέρουν σε μία βασική κατανόηση της δομής του ανθρώπινου σώματος. Επίσης δεύτερος στόχος είναι η παρουσίαση ουσιαστικού τεχνικού λεξιλογίου και σημαντικών, αλλά δύσκολων εννοιών σε ένα επίπεδο που μπορεί να αντιμετωπίσει ο μέσος φοιτητής. Δίνονται εύκολα κατανοήσιμες εξηγήσεις όρων και σταδιακή ανάπτυξη εννοιών προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι παραπάνω στόχοι.
Το κείμενο απευθύνεται σε φοιτητές ιατρικών προγραμμάτων και προγραμμάτων υγείας. Μεταξύ των φοιτητών που θα βρούν χρήσιμο το παρόν εγχειρίδιο βρίσκονται εκείνοι που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν ως νοσοκόμοι, ιατρικοί βοηθοί, βοηθοί γιατρών, τεχνολόγοι ιατρικού εργαστηρίου και τεχνικοί, τεχνολόγοι ραδιοθεραπείας, ραδιογράφοι, θεραπευτές αναπνευστικών προβλημάτων, οδοντίατροι, εργασιοθεραπευτές βοηθοί χειρουργών και τεχνολόγοι, ειδικοί ιατρικών διαγνωστικών υπερήχων, κυτοτεχνολόγοι και ιστολογικοί τεχνολόγοι, τεχνολόγοι ηλεκτροεγκεφαλογραφίας,  ιατρικοί τεχνικοί – παραϊατροί έκτακτης ανάγκης, τεχνολόγοι πυρηνικής ιατρικής και διαχειριστές, τεχνικοί ιατρικών αρχείων.
Ωστόσο, εξαιτίας του εύρους του, το βιβλίο είναι επίσης χρήσιμο στους φοιτητές των βιολογικών επιστημών, της επιστημονικής τεχνολογίας, της σωματικής εκπαίδευσης, και των προϊατρικών, προοδοντατρικών και χειροπρακτικών προγραμμάτων.


21χ29 εκ., 82 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
ISBN: 978-960-697-083-2
Βάρος: 2.407 κιλά
Εκδότης: Έλλην
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
133.12
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

103.83
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.