Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Πετοσφαίριση
(Μαθαίνω παίζοντας: Από τα "πρώτα βήματα" στο παιχνίδι "6 εναντίον 6")

Πετοσφαίριση
Το βιβλίο "Πετοσφαίριση - Μαθαίνω παίζοντας" περιγράφει βήμα προς βήμα τα στάδια εκμάθησης της πετοσφαίρισης υπό μορφή παιχνιδιού. Στο πρώτο μέρος του βιβλίου παρουσιάζονται μικρά προπαρασκευαστικά παιχνίδια για παιδιά του δημοτικού σχολείου. Το δεύτερο και το τρίτο μέρος πραγματεύεται την εισαγωγή στο μίνι βόλεϊ, τα παιχνίδια πετοσφαίρισης σε μικρά γήπεδα και την πετοσφαίριση 6 εναντίον 6, από άποψη μεθοδολογικής διδασκαλίας και εκμάθησης. Έτσι, αυτό το μέρος αφορά κυρίως σε παιδιά της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Περιγράφονται ακόμη με λεπτομέρεια τα συστήματα παιχνιδιών για αρχάριους. Το βιβλίο συνιστάται επίσης για την εκπαίδευση των αρχάριων που ανήκουν σε αθλητικούς συλλόγους, ενώ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους φοιτητές/τριες του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Τέλος, αποτελεί ένα άριστο βοήθημα για την εισαγωγή στο μπιτς βόλεϊ.

21χ14 εκ., 197 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 796.325 (Πετοσφαίριση (Βόλεϊ))
Άλλα πρόσωπα: Σ. Παπαδοπούλου (Επιμελητής)
ISBN: 978-960-1217-77-9
ISBN (10ψήφιο): 960-12-1779-7
Βάρος: 0.351 κιλά
Εκδότης: University Studio Press
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
18.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

16.02
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

O Volker "Jimmy" Czimek (γεν. 1974) είναι πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και πτυχιούχος προπονητής. Ολοκλήρωσε την πρώτη κρατική εξέταση στον κλάδο του αθλητισμού και της γεωγραφίας. Διετέλεσε προπονητής της γερμανικής Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης Γυναικών και υπήρξε προπονητής της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας Πετοσφαίρισης. Ολοκλήρωσε τη δεύτερη κρατική εξέταση στο Ενιαίο Σχολείο Κολωνίας - Hohlweide, ενώ ταυτόχρονα εκπονεί τη διδακτορική διατριβή του στην Ανώτατη Σχολή Αθλητισμού στην Κολωνία.

Ο Αθανάσιος Παπαγεωργίου (γεν. 1943) είναι πτυχιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Ολοκλήρωσε την πρώτη κρατική εξέταση στον κλάδο του αθλητισμού και της παιδαγωγικής και εργάζεται ως Λέκτορας από το 1970 στο Ινστιτούτο Κινησιολογίας Αθλητικών Παιχνιδιών στην Ανώτατη Σχολή Αθλητισμού στην Κολωνία. Διακρίθηκε για πλήθος επιτυχιών ως προπονητής της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας Πετοσφαίρισης Αντρών και της Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στη Γερμανία. Από το 1987 είναι εκπαιδευτής προπονητών της Γερμανικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και από το 1993 εργάζεται ως εκπαιδευτής στη Διεθνή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Έχει δημοσιεύσει πλήθος εκπαιδευτικών βιβλίων, επιστημονικών συγγραμμάτων και εκπαιδευτικών ταινιών για την πετοσφαίριση σάλας και παραλίας.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.