Ο λάθος άνθρωπος
zoom in

Ο καθηγητής της ιστορίας Σκοτ Φρίμαν είναι άνθρωπος λογικός και ψύχραιμος. Ωστόσο αναστατώνεται όταν βρίσκει στο δωμάτιο της κόρης του ένα ανώνυμο ερωτικό γράμμα με δυσοίωνο περιεχόμενο: "Κανείς δε θα μπορούσε να σ΄ αγαπήσει όπως εγώ. Θα είμαστε για πάντα μαζί. Είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο".

Όμως αυτό που ζει η κόρη του ξεπερνά ακόμα και τους χειρότερους φόβους του Σκοτ. Λίγα ποτά παραπάνω είχαν παρασύρει την Άσλεϊ σ΄ αυτό που θεώρησε περιπέτεια της μιας βραδιάς μ΄ έναν περιθωριακό νεαρό. Αλλά τώρα, ούτε οι παρακλήσεις της ούτε οι προσπάθειές της να τον λογικέψει μπορούν να σταματήσουν τα απανωτά τηλεφωνήματα, τα φλογερά e-mail και τη συνεχή, στενή παρακολούθηση.

Ο Μάικλ Ο΄Κόνελ είναι μια σκοτεινή, κακόβουλη προσωπικότητα. Τα ωραία χαρακτηριστικά του κρύβουν μια μαύρη και άδεια ψυχή. Πανούργος και ανελέητος, είναι γεννημένος δυνάστης. Αλίμονο σε όποιον τον αμφισβητεί. Γιατί η οργή του δεν γνωρίζει όρια.

Όσο περισσότερο η Άσλεϊ παλεύει να απαλλαγεί απ΄ αυτόν, τόσο πιο βαθιά χώνεται εκείνος στη ζωή της. Και σαν μολυσματική ασθένεια που εξαπλώνεται, κάνει το ίδιο και στους γονείς της. Τώρα δεν έχουν πια άλλη λύση. Για να προστατέψουν ο ένας τον άλλον, θα πρέπει να πολεμήσουν τον διώκτη τους με τα ίδια του τα όπλα. Μέχρις εσχάτων...

Γιώργος Μπαρουξής (Μεταφραστής)


John Katzenbach

John Katzenbach (Συγγραφέας)

O Τζον Κάτζενμπαχ διετέλεσε δικαστικός συντάκτης της Miami Herald και της Miami News και αρθρογράφος του περιοδικού Herald΄s Tropic. Έχει γράψει οχτώ μυθιστορήματα, δύο από τα οποία, το In the heat of the summer, που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Φίλιπ Μπόρσος (ελληνικός τίτλος: Φονικό καλοκαίρι), και το Shadow man, ήταν υποψήφια για το βραβείο Έντγκαρ. Ο συγγραφέας ζει στη δυτική Μασαχουσέτη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
522
Διαστάσεις:
18x12
Βάρος:
0.313 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση