Spider-Man: The Other
zoom in

Η κατάληξη της συναρπαστικής ιστορίας που άλλαξε για πάντα το μύθο του διάσημου υπερήρωα...

Ο Spider-Man έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να βγει νικητής από κάθε λογής δοκιμασία, τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ένας εχθρός από το παρελθόν πέτυχε το ακατόρθωτο - να κατατροπώσει τον πολυμήχανο Spidey.
Η ζωή του Peter Parker κρέμεται πια από μία κλωστή και η ώρα των μεγάλων αποφάσεων έχει φτάσει. Σύντομα, ο νεαρός πολέμιος του εγκλήματος θα βρεθεί ενώπιον ενός τρομακτικού διλήμματος και θα συνειδητοποιήσει ότι μια λάθος κίνηση μπορεί να οδηγήσει στο θρίαμβο ή την καταστροφή...

Ο J. M. Straczynski και μια πλειάδα διάσημων συγγραφέων και εικονογράφων καταγράφουν τη δραματική προσπάθεια του Spider-Man να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό και να ανταποκριθεί στις προκλήσεις μιας νέας εποχής...

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Peter David (Συγγραφέας)

Ο Αμερικανός συγγραφέας είναι ευρέως γνωστός για την ενασχόλησή του με τα κόμιξ αλλά και τη συγγραφή μυθιστορημάτων από το σύμπαν του Star Trek. Ο David έχει εργαστεί σε ορισμένους από τους κορυφαίους τίτλους κόμιξ, ενώ υπογράφει το σενάριο των πρώτων τευχών της σειράς "Friendly Neighborhood Spider-Man". Έχει γράψει επίσης τους διαλόγους της best-selling σειράς "Dark Tower: The Gunslinger Βorn" που βασίζεται στο έργο του Stephen King, καθώς και αρκετές μυθιστορηματικές διασκευές κινηματογραφικών ταινιών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

J. Michael Straczynski

J. Michael Straczynski (Συγγραφέας)

Ο J. Michael Straczynski είναι επαγγελματίας συγγραφέας από το 1983 και έχει τιμηθεί με βραβείο Emmy και Hugo. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία με την τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας "Babylon 5". Όλα αυτά τα χρόνια στη Marνel έχει αποδείξει πως είναι ένας πολύπλευρος σεναριογράφος που μπορεί να ασχοληθεί με πολλά θέματα, όπως τους κλασικούς υπερήρωες σαν τον Spider-Man ή την αναβίωση και τον εκμοντερνισμό ενός παλιού ήρωα, όπως ο Thor. Πέρα, όμως, από τη δουλειά του στα κόμιξ και την τηλεόραση, ο Straczynski ασχολείται και με τον κινηματογράφο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Reginald Hudlin (Συγγραφέας)

Εκτός από τη συγγραφή σεναρίων κόμιξ, ο πολυτάλαντος Reginald Hudlin έχει ασχοληθεί επίσης με τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Πέρα από τη συνεργασία του με τους Straczynski και David στο πλαίσιο του "Spider-Man: The Other΄΄, ο Hudlin έχει γράψει αρκετές ιστορίες με πρωταγωνιστές ήρωες της Marνel.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Πέτρος Παπαλιανός (Μεταφραστής)


Mike Deodato (Εικονογράφος)

Καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Βραζιλιάνου εικονογράφου Deodato Taumaturgo Borges Filho. Ο Deodato έχει συνεργαστεί με πολλούς διάσημους σεναριογράφους κόμιξ, ενώ η δουλειά του φιλοξενείται στις σελίδες κορυφαίων τίτλων, όπως τα ΄΄Amazing Spider-Man΄΄, "New Avengers" και "Thor".

Mike Wieringo (Εικονογράφος)

Ο Wieringo (1963-2007) γεννήθηκε στη Vicenza της Ιταλίας και μεγάλωσε στο Lynchburg της πολιτείας της Virginia. Ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο των κόμιξ ως penciler σε σειρές της MiIIennium Publications και λίγα χρόνια αργότερα ανέλαβε το σχέδιο γνωστών σειρών της DC Comics και της Marνel. Το 1999 ο Wieringo συνεργάστηκε με το συγγραφέα Todd DeZago για τη δημιουργία του "Tellios΄΄, μιας σειράς 10 τευχών που διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό κόσμο.

Pat Lee (Εικονογράφος)

Καναδός δημιουργός που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο χώρο, σε ηλικία δεκαεπτά χρόνων ως εικονογράφος της Image Comics. Ο Lee έχει συνεργαστεί με όλες τις μεγάλες εταιρείες κόμιξ, ενώ υπήρξε συνιδρυτής της "Dreamwave Productions", η οποία για ένα διάστημα εξέδιδε εικονογραφημένες περιπέτειες που διαδραματίζονταν στο φανταστικό σύμπαν των "Transformers".

Εκδότης:
Τόμος:
2
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
152
Διαστάσεις:
26χ17
Βάρος:
0.409 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση