Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Σχεδιασμός των μεταφορών και στοιχεία σιδηροδρομικής

Σχεδιασμός των μεταφορών και στοιχεία σιδηροδρομικής
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με σκοπό να αποτελέσει ένα εισαγωγικό κείμενο στα αντικείμενα του Σχεδιασμού των Μεταφορών και της Σιδηροδρομικής.

Σε ένα πρώτο μέρος του επιχειρεί να παρουσιάσει τις βασικές αρχές και μεθοδολογίες που χρησιμοποιούν οι μηχανικοί κατά τη σχεδίαση και τη λειτουργία των διαφόρων μεταφορικών συστημάτων. Οι αναφερόμενες μέθοδοι έχουν εφαρμοσιμότητα σε όλα τα είδη και σε όλους τους τύπους μεταφορικών συστημάτων, και συνιστούν γενικές αρχές σχεδιασμού.

Το πρώτο αυτό μέρος καλύπτει την ύλη του μαθήματος "Σχεδιασμός των Μεταφορών" όπως αυτό διδάσκεται για πολλά χρόνια πλέον, στους φοιτητές του Ε΄ έτους του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών από τον συγγραφέα.

Ο "Σχεδιασμός των Μεταφορών" αναπτύχθηκε σε ένα μεγάλο βαθμό από μηχανικούς, κύρια σαν αποτέλεσμα της πιεστικής ανάγκης για καλύτερο σχεδιασμό των τεράστιων επενδύσεων που γίνονται στα πάσης φύσεως συστήματα μεταφορών.

Η χρησιμότητά του στον φοιτητή Πολιτικό Μηχανικό είναι πρόδηλη.

Σε ένα δεύτερο μέρος του το βιβλίο περιλαμβάνει ύλη Σχεδιασμού Σιδηροδρομικών Μεταφορικών Συστημάτων και Στοιχεία Σιδηροδρομικής τα οποία αποτελούν απαραίτητη προσθήκη διδακτέας ύλης για τους φοιτητές ενός Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών.

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)

24χ17 εκ., 374 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 380 (Μεταφορές), 629.04 (Μεταφορές - Μηχανική), 385 (Σιδηρόδρομοι)
ISBN: 978-960-266-230-4
ISBN (10ψήφιο): 960-266-230-1
Βάρος: 0.797 κιλά
Εκδότης: Συμμετρία
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
40.28
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

33.84
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.