Κήπος και βεράντα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Κήπος και βεράντα

Ημερολόγιο και πρακτικές συμβουλές κηπουρικής

Ταξιάρχης Ανδριτσόπουλος

Νίκος Θυμάκης

22.11€ -10% 19.90€

(. . .)Ο πρακτικός αυτός οδηγός, στη δεύτερη αναθεωρημένη έκδοση του, έρχεται να μας αποδείξει στην πράξη ότι η κηπουρική είναι για όλους, αποκαλύπτοντας τα «μυστικά» της και απαντώντας σε όλα τα «πως», τα «γιατί» και τα «πότε». Πρακτικά θέματα κηπουρικής και οι εργασίες της εποχής παρουσιάζονται ανά δίμηνο. Έτσι, ο αναγνώστης μπορεί νηα ξέρει κάθε στιγμή του έτους τι θα κάνει για να φροντίσει τα φυτά του και με ποιο τρόπο. Φυσικά, έχουν ληφθεί υπόψη οι ιδιόμορφες ελληνικές κλιματικές συνθήκες που παρουσιάζουν μεγάλες διαφορές απ’ τη μία άκρη της χώρας μέχρι την άλλη. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ταξιάρχης Ανδριτσόπουλος

Ταξιάρχης Ανδριτσόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Ταξιάρχης Ανδριτσόπουλος γεννήθηκε το 1962 και σπούδασε στην Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών. Εργάστηκε σε φυτώρια στην παραγωγή καλλωπιστικών φυτών και στον σχεδιασμό και διαμόρφωση κήπων. Ήταν αρχισυντάκτης του περιοδικού "Κηποτεχνία - Ανθολόγιο" και συνεργάστηκε με το περιοδικό "Αγρόκτημα" και τηω Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. Σήμερα επιμελείται τα θέματα κήπου και περιοδικού "House & Garden" και διδάσκει στον κύκλο μαθημάτων "Κηπουρική για όλους" του Δήμου Κηφισιάς.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νίκος Θυμάκης

Νίκος Θυμάκης (Συγγραφέας)

Ο Νίκος Θυμάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Αποφοίτησε από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 1996. Δουλεύει ως κηποτέχνης και μελετητής. Συνεργάζεται ως επιστημονικός συντάκτης με τα περιοδικά "Κηποτεχνία", "Αγρόκτημα" και "Garden and Flower Business". Είναι ειδικός συνεργάτης της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς και διδάσκει στον κύκλο μαθημάτων "Κηπουρική για όλους" του Δήμου Κηφισιάς.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
286
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.819 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση