Η μαμά Ευρυνόμη και το αυγό του σύμπαντος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η μαμά Ευρυνόμη και το αυγό του σύμπαντος

Σπύρος Μακρής

18.35€ -10% 16.52€

Απαρχή του άχρονου κόσμου μας. Στη μακρινή εκείνη εποχή υπήρξε η ροδογελούσα Ευρυνόμη, η πολυπεριπανώμενη. Ήταν η κοκκινομάλλα θεά των πάντων. Η Ευρυνόμη δεν ήταν απλά μία γυναίκα. Ήταν μία ποιητική έκφραση μιας αρχέγονης και αρχέτυπης δύναμης. Επειδή κινούνταν ταχύτατα την αποκάλεσαν θεά. Είχε πολύ ωραία μορφή και γλυκά αστραφτερά μάτια. [...]

Σπύρος Μακρής

Σπύρος Μακρής (Συγγραφέας)

Ο Σπύρος Μακρής είναι ερευνητής, συγγραφέας και αρθρογράφος. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Εμφανίστηκε στο χώρο των γραμμάτων με το μονοσέλιδο λογοτέχνημα "Έρωτας στον ποταμό του Ηράκλειτου". Στο χώρο της αναδίφησης παρουσιάστηκε με τη μελέτη "Αθηνά, Εριχθόνιος και τεχνητή γονιμοποίηση στην ελληνική αρχαιότητα". Και τα δύο, όπως και άλλα, έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό "Αερότοπος". Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε αρκετά περιοδικά. Τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στη μελέτη του τρόπου σκέψης των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων. Με κείμενά του έχει συμμετάσχει στα συλλογικά βιβλία: "Ιερή Ελλάδα", "Τι είναι η ψυχή", "Τυπολογία", "Αρχαία ελληνική επιστήμη", "Τα μυστήρια της διατροφής", "Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα" των εκδόσεων "Αρχέτυπο". Από τις ίδιες εκδόσεις κυκλοφορεί το βιβλίο του "Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό φενγκ σούι" και "Αμαζόνες".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Διασπολίτης (Εικονογράφος)

Ο Διασπολίτης γεννήθηκε στον πλανήτη Δία, μεγάλωσε στην Ελλάδα και ζει σαν ξωτικό στην Αθήνα. Από μικρός φιλοτεχνεί καλαίσθητα ζωγραφικά έργα, όπου απεικονίζονται με σαφήνεια οι πνευματικές και φιλοσοφικές ανησυχίες του. Απόφοιτος της Κυβελικής Σχολής Βακηλό, μαθήτευσε πλάι σε μεγάλους δημιουργούς, όπως ο Πάναινος και ο Μίκων. Επίσης, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονης ζωγραφικής. Έχει πραγματοποιήσει δύο εκθέσεις.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
67
Διαστάσεις:
29x19
Βάρος:
0.569 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση