Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Το σύστημα Έξι Σίγμα
(Πώς βελτιώνουν την αποδοτικότητά τους η General Electric, η Motorola και άλλες κορυφαίες επιχειρήσεις)

Offer
Από τους νεοφώτιστους στο Έξι Σίγμα μέχρι εκείνους που έχουν μεγάλη πείρα στις προσπάθειες βελτίωσης της αποδοτικότητας, το "Σύστημα Έξι Σίγμα" θα σας διδάξει πώς να οργανώσετε την εταιρεία σας, έτσι ώστε να είστε σε θέση να προσφέρετε μεγαλύτερη ικανοποίηση στους πελάτες σας, αποκτώντας μεγαλύτερη κερδοφορία και ανταγωνιστικότητα.

Μείωση κόστους... βελτίωση παραγωγικότητας... διατήρηση πελατών... αυτές είναι οι υποσχέσεις του συστήματος διαχείρισης ποιότητας Έξι Σίγμα. Το Σύστημα Έξι Σίγμα αποκαλύπτει πώς η General Electric, η Motorola και πολλές άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν με επιτυχία το Έξι Σίγμα για να τελειοποιήσουν προϊόντα και διαδικασίες, για να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους και για να αυξάνουν τα κέρδη τους.
Χάρη στον οδηγό αυτό, τώρα μπορείτε και εσείς να εισαγάγετε το σύστημα Έξι Σίγμα στην επιχείρησή σας, είτε ασχολείστε με τη βιομηχανική παραγωγή είτε με την παροχή υπηρεσιών. Οι συγγραφείς -που έχουν συνεργαστεί με μερικές από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες Έξι Σίγμα, όπως η GE- παρέχουν καθοδήγηση βήμα προς βήμα, καθώς και πρακτικές οδηγίες υλοποίησης. Είτε ο σκοπός σας είναι να διορθώσετε ένα πρόβλημα είτε να εφαρμόσετε το Έξι Σίγμα σε όλη την επιχείρησή σας, το "Σύστημα Έξι Σίγμα" θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια προσέγγιση σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και τις προκλήσεις του επιχειρηματικού περιβάλλοντος του εικοστού πρώτου αιώνα. Το "Σύστημα Έξι Σίγμα":
- Προτείνει μεθόδους για την αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που προκύπτουν από την εισαγωγή του συστήματος, αλλά και κατά την καθοδήγηση και εκπαίδευση των εργαζόμενων στο Έξι Σίγμα.
- Επικεντρώνεται στην υλοποίηση των κύριων βημάτων και των εργαλείων βελτίωσης της ποιότητας με βάση το σύστημα Έξι Σίγμα.
- Παρουσιάζει χρήσιμα στοιχεία, σχόλια και παραδείγματα από διευθυντές επιχειρήσεων και διοικητικά στελέχη που χρησιμοποιούν το Έξι Σίγμα στους οργανισμούς τους.

24χ16 εκ., 560 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Θεωρητικές Επιστήμες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 658.401 2 (Επιχειρηματικό σχέδιο)
Άλλα πρόσωπα: Γεώργιος Ν. Μπλάνας (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-16-1702-2
ISBN (10ψήφιο): 960-16-1702-7
Βάρος: 0.882 κιλά
Εκδότης: Πατάκη
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
29.42
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

20.30
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Roland Cavanagh είναι επαγγελματίας μηχανικός και σύμβουλος της Pivotal Resources. Οι τομείς εξειδίκευσής του περιλαμβάνουν τη μέτρηση διαδικασιών και την εφαρμοσμένη στατιστική, την αναδιοργάνωση επιχειρήσεων και τη μεθοδολογία Έξι Σίγμα.

Ο Bob Neuman είναι ανώτερος σύμβουλος της Pivotal Resources, καθώς και γνωστός ομιλητής στους τομείς των μεθοδολογιών επιχειρηματικής βελτίωσης και του Έξι Σίγμα.

Ο Peter Pande είναι ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας Pivotal Resources Inc., μιας διεθνούς εταιρείας συμβούλων που παρέχει εφαρμογές Έξι Σίγμα, εκπαίδευση και υπηρεσίες διοικητικής ανάπτυξης σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς, από τις οικονομικές υπηρεσίες μέχρι την υψηλή τεχνολογία.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.