Τα μυστικά της μακροζωίας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα μυστικά της μακροζωίας

Ζήσε 100 χρόνια

Ίνο Μπενφοράδο

Ο τίτλος του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας ηχεί σαν κάλεσμα σε όσους αναζητούν μια πολύχρονη και κεφάτη ζωή, χωρίς προβλήματα υγείας· στην ουσία, δηλαδή, ένα κάλεσμα για όλους μας.
Ο συγγραφέας του βιβλίου, ύστερα από έρευνα, μελέτη και προσωπικές εμπειρίες, ανακάλυψε πως υπάρχει ένας τρόπος ζωής ικανός να σταματήσει τη φθορά του χρόνου. Μία μέθοδος χωρίς φάρμακα ή δίαιτες, ένα πρόγραμμα που θα μπορούσε να εφαρμοστεί εύκολα από τον καθένα.
Γιατί να περιμένουμε μοιρολατρικά την πτώση και τη φθορά, χωρίς αντίρρηση ή αντίσταση; Ευτυχώς η παθητική αυτή στάση είναι αναστρέψιμη. Προϋποθέτει ενημέρωση και αποφασιστικότητα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το δώρο της καθημερινής ανανέωσης είναι στα χέρια όλων μας.
Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο θα διαπιστώσετε πως περιλαμβάνει ένα πλήρες πρόγραμμα, με σαφείς οδηγίες, που θα σας βοηθήσει να διαυηρήσετε την καλή υγεία, καθώς και τη σωματική και πνευματική ευεξία σας, για μια κεφάτη και μακρύτερη ζωή χωρίς προβλήματα.

Αντώνης Μαλλιάρης

Ίνο Μπενφοράδο

Ίνο Μπενφοράδο (Συγγραφέας)

Ο Ίνο Μπενφοράδο γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1923. Όταν ήταν επτά ετών, η οικογένειά του μετανάστεψε στην κοσμοπολίτικη Αλεξάνδρεια. Εκεί μεγάλωσε, σπούδασε και έγινε πτυχιούχος, μεταξύ άλλων, και πλείστων ευρωπαϊκών γλωσσών. Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό της Μέσης Ανατολής. Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τα γεγονότα του Σουέζ το 1957 και έκτοτε ζει με την οικογένειά του και εργάζεται στη γενέτειρά του Θεσσαλονίκη. Το ξενικό του όνομα οφείλεται στην ισπανική καταγωγή των προγόνων του, που προσέφυγαν στη φιλόξενη Θεσσαλονίκη κατά τα τέλη του 15ου αιώνα, διωγμένοι από την τότε ισπανική Ιερά Εξέταση.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
199
Διαστάσεις:
20x14
Βάρος:
0.265 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση