Ο κόσμος τρελάθηκε ή ο κόσμος ζεστάθηκε;
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο κόσμος τρελάθηκε ή ο κόσμος ζεστάθηκε;

Μαίρη Σάββα - Ρουμπάτη

Ο κόσμος τρελάθηκε ή ο κόσμος ζεστάθηκε; Μια περιπλάνηση στο δάσος οδηγεί σε αναπάντεχες αποκαλύψεις. Ο χειμώνας δεν έφερε κρύο. Τα ζώα, τα φυτά και τα λουλούδια νομίζουν ότι είναι ακόμα καλοκαίρι. Ο κόσμος τρελάθηκε; Ταξιδέψτε μαζί με τα παιδιά της ιστορίας για να πάρετε την απάντηση. Έτσι, μπορεί να εξηγήσετε και στους μεγάλους τι πρέπει να κάνουν...

Μαίρη Σάββα - Ρουμπάτη

Μαίρη Σάββα - Ρουμπάτη (Συγγραφέας)

Η Μαίρη Σάββα-Ρουμπάτη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στις γειτονιές της. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και για πολλά χρόνια δούλεψε ως δημοσιογράφος στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, σε περιοδικά κι εφημερίδες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Της άρεσε πάντοτε να διαβάζει, να ακούει και να λέει ιστορίες. Μαγικές, πολύχρωμες και γκρίζες. Στα ελληνικά, στα γαλλικά, στα αγγλικά και στα ισπανικά. Στα ταξίδια της άκουσε και είπε πολλές ιστορίες. Για να μπορεί να τις λέει και να τις γράφει καλύτερα, πήγε σε σχολείο για παραμυθάδες, γιατί κανείς δε σταματά ποτέ στη ζωή να μαθαίνει. Κι είναι σίγουρη ότι οι καλύτερες ιστορίες είναι αυτές που κάνουν τα ματάκια των τριών παιδιών της και των φίλων τους να σπινθηρίζουν.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νίκη Λεωνίδου

Νίκη Λεωνίδου (Εικονογράφος)

Η Νίκη Λεωνίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε οπτική επικοινωνία σε σχολή καλών τεχνών στην Αγγλία. Ασχολείται με την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου από το 2002. Περισσότεροι από 90 τίτλοι βιβλίων έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα και στις Η.Π.Α. με δουλειά της. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών, της SCBWI, της ΙBBY και της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. Περισσότερα στον ιστότοπο: www.nikileonidou.com.


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
45
Διαστάσεις:
25χ25
Βάρος:
0.54 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση