Η μοίρα των γυναικών
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η μοίρα των γυναικών

Στη ζωή, στον έρωτα, στην ομορφιά

Κώστας Λεφάκης

  • Εξαντλημένο στον εκδοτικό οίκο

  • ISBN:

    9789601418681

  • Κατηγορίες:

    Γαλλικά

  • Έτος κυκλοφορίας

    2008

  • Εκδότης

    Λιβάνης

Στο βιβλίο αυτό επιτελείται μια προσέγγιση στο σύνθετο αλλά πολύ ενδιαφέρον θέμα του ανθρώπινου πεπρωμένου με επίκεντρο ανάλυσης τη γυναίκα. Μέσα από πολυετείς έρευνες, στατιστικές και μελέτες, όπως και από παρακολούθηση εξειδικεύσεων με γνώμονα την αστρολογική επεξήγηση, επιχειρώ μια ανάλυση του γυναικείου πεπρωμένου στηριζόμενος στους συνδυασμούς της Αφροδίτης σε σχέση με το ηλιακό ζώδιο της κάθε γυναίκας. Εντοπίζονται, λοιπόν, εξήντα βασικές κατηγορίες και βάσει αυτών αναλύω το χαρακτήρα, τις ιδιαιτερότητες, τις συνήθειες, τις τάσεις, την όψη, τις προοπτικές βελτίωσης και την τύχη που η κάθε γυναίκα έχει στον έρωτα και γενικότερα στις σχέσεις της με το περιβάλλον της.

Πριν από το θέμα των συνδυασμών της Αφροδίτης, γίνεται η ανάλυση των οχτώ γυναικείων αρχετύπων και παρουσιάζονται οι υποκατηγορίες τους, οι οποίες καθορίζονται από την εποχή, την περίοδο και, τέλος, την ημερομηνία του έτους που η κάθε γυναίκα γεννιέται. Μέσα από την καθολική αυτή εργασία, τούτο το βιβλίο αποτελεί ένα χρήσιμο εγχειρίδιο γνώσης και πολύτιμων συμβουλών για κάθε γυναίκα.

Εμπεριέχονται επίσης πίνακες που βοηθούν τη καθεμία από εσάς να βρει σε ποιο ζώδιο βρισκόταν η Αφροδίτη κατά την ημερομηνία και το έτος γέννησής σας.

Η εικονογράφηση του βιβλίου έγινε από τον καλλιτέχνη Herve Boudon, αποκλειστικά για αυτή την έκδοση.

Κώστας Λεφάκης

Κώστας Λεφάκης (Συγγραφέας)

Ο Κώστας Λεφάκης γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1949 στον Πειραιά. Σπούδασε Φιλοσοφία, Ψυχολογία, Γαλλικά και Αγγλικά. Το 1973 συμπλήρωσε τις σπουδές του στην Αστρολογία στη Mayo School of Astrology. Ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του ΄70. Την περίοδο 1975-1977 γίνεται βασικό στέλεχος του αστρολογικού περιοδικού "Ουρανός". Το 1978 παρουσιάζεται η πρώτη του ένθετη δουλειά-αφιέρωμα στην αστρολογία στο περιοδικό "Φαντάζιο". Έχει συνεργαστεί με πλήθος εντύπων, όπως τα περιοδικά "Ουρανός", "Φαντάζιο", "Γυναίκα", "Playboy", "Elle", "Άστρα και Όραμα", "Max", "Ένα", "Close Up" και τις εφημερίδες "Καθημερινή", "Ελευθεροτυπία", "Επενδυτής". Έχει λάβει πολλές φορές μέρος σε εκπομπές στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, ενημερώνοντας για το αντικείμενο της Αστρολογίας, όπως στις ραδιοφωνικές εκπομπές "Στο Φως του Φεγγαριού" στο 2ο Πρόγραμμα, "Στο Φως των Αστεριών" στον 9,84 και στις τηλεοπτικές εκπομπές "Τα Κυριακάτικα" στην ΕΡΤ, "Ο Πόλεμος των Άστρων" στο Star, "Espresso" στον ΣΚΑΪ, "Όμορφος Κόσμος" στο MEGA. Έχει γράψει επίσης πολλά βιβλία σχετικά με το αντικείμενο της Αστρολογίας, όπως "Ο Ζωδιακός Κύκλος", "Ερωτική Αστρολογία", "Ζώδιο και Ωροσκόπος" και "Πλανήτες", "Η Χρονιά της Ελπίδας", "Τα Άστρα, η Ιστορία και το Μέλλον", "Τα Φεγγάρια του Έρωτα", "Το Μέλλον του Κόσμου" (στα ελληνικά και στα αγγλικά). Τον Ιούνιο του 2018 συμπληρώθηκαν 45 χρόνια υπηρεσίας του στον τομέα της Αστρολογίας, για την οποία δηλώνει ισόβια αφοσιωμένος εκπρόσωπός της.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Herve Boudon (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
422
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.718 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση