Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εκπαιδευτικό δίκαιο και θεσμοί
(Ειδική αγωγή και εκπαίδευση, κολλέγια, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών, μεταπτυχιακές σπουδές, εκλεκτορικά σώματα (Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι.), εισηγητικές επιτροπές (Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι.))
Συγγραφέας:   Παναγιώτης Ε. Πουλής


No Cover
Επιτακτική υπήρξε η ανάγκη στην δ΄ έκδοση του "Εκπαιδευτικού δικαίου και θεσμών", να ενημερωθεί με την προσθήκη σʼ αυτό ενός δεύτερου τόμου, στο οποίο περιλαμβάνονται οι νέες νομοθετικές ρυθμίσεις οι σχετικές με την ίδρυση Κολλεγίων και Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών, το νέο καθεστώς των Μεταπτυχιακών Σπουδών και της Πανεπιστημιακής Έρευνας, καθώς και άλλες νομοθετικές και κανονιστικές ρυθμίσεις σε διάφορα θέματα σχολικής και πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

118 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 2 από 2
Ταξινόμιση DDC: 342 (Συνταγματικό δίκαιο)
ISBN: 978-960-445-379-5
ISBN (10ψήφιο): 960-445-379-3
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
15.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

14.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Παναγιώτης Ε. Πουλής γεννήθηκε στο Μεσολλόγι το 1936, όπου και περάτωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στην Παλαμαϊκή Σχολή Μεσολογγίου. Σπούδασε νομικές και πολιτικές επιστήμες, καθώς και κοινοτικό δίκαιο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στα Πανεπιστήμια Παρισίων (Paris I Pantheon - Sorbonne) και (Paris II Pantheon - Assass). Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris II και απέκτησε από το ίδιο πανεπιστήμιο το Διδακτορικό του δίπλωμα στα νομικά το Φεβρουάριο του 1985. Είναι πτυχιούχος της Ανωτέρας Ταχ. Σχολής Αθηνών, της Ecole Nationale Superieure des Postes et Telecommunications Γαλλίας και διπλωματούχος του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Paris - Sorbonne. Υπήρξε ανώτερο στέλεχος του δημοσίου οργανισμού ΕΛΤΑ. Από το 1981 διδάσκει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Έχει πλούσια συγγραφική δραστηριότητα στο εξωτερικό και στο εσωτερικό και έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων. Είναι μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.