Ο άγνωστος Πατροκοσμάς
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο άγνωστος Πατροκοσμάς

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τις ερμηνείες των διδαχών και προφητειών του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

Άγγελος Π. Σακκέτος

"... Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι, ότι και το νέο αυτό έργο του κ. Σακκέτου διεισδύει άνετα και στον χώρο της λογιοσύνης, αλλά προ πάντων στα λαϊκά στρώματα, ποσφέροντας πλούσιο υλικό που συνέλεξε ο φιλότιμος συγγραφέας, ώστε το όλο (έργο) να λαμβάνει τον χαρακτήρα ενός
"εθνικού ευαγγελίου", που με ένα ιδιότυπο "κηρυγματικό" τρόπο αγγίζει σύγχρονες ανοικτές πληγές στο σώμα του Έθνους και της κοινωνίας, καυτηριάζοντας ή επουλώνοντάς τες, σε εσχατολογικό πλαίσιο, πιστός στο πνεύμα του Πατροκοσμά.

Ο κ. Σακκέτος τιμά με το έργο του αυτό επάξια τον Μεγάλο Προφήτη και Διδάσκαλο του Γένους / Έθνους, αληθινό "αρχέτυπο" του Νεωτέρου Ελληνισμού, όπως Εκείνος τον ήθελε, και παράλληλα τιμάται ο ίδιος ο συγγραφέας από την Μεγάλη Μορφή, που αναδύεται συνεχώς πατρικά, στοργικά, νουθετιστικά στις σελίδες του βιβλίου..."

(Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Δ. Μεταλληνός, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών)

Άγγελος Π. Σακκέτος

Άγγελος Π. Σακκέτος (Συγγραφέας)

Ο Άγγελος Παν. Σακκέτος γεννήθηκε το 1950 στο χωριό Βεσίνι Καλαβρύτων του νομού Αχαΐας. Σπούδασε δημοσιογραφία, δημοσιολογία, κοινωνικές επιστήμες κι εξακολουθεί να διερευνά τις πνευματικές του ανησυχίες στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αρθρογράφος πολλών εφημερίδων και περιοδικών, παρουσιαστής πληθώρας τηλεοπτικών εκπομπών, με πολλές τιμητικές διακρίσεις και διπλώματα ή μετάλλια για την μέχρι τούδε προσφορά του σε θέματα ελληνισμού και ορθοδοξίας. Εκδότης - διευθυντής της εφημερίδας "Η φωνή της αλήθειας".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
623
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.712 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση