Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Επιχειρησιακή οργάνωση
(Με τη βοήθεια των πληροφιακών συστημάτων SAP)

Επιχειρησιακή οργάνωση
Το πρωτότυπο αυτό βιβλίο γράφτηκε με σκοπό να αποτυπώσει τη μεγάλη εμπειρία των συγγραφέων σε έργα υλοποίησης ERP και ιδιαίτερα σε έργα SAP, και να αποτελέσει το κύριο βοήθημα:
- στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναδιοργανωθούν με τη βοήθεια πληροφοριακών συστημάτων
- σε αυτούς που υλοποιούν έργα SAP είτε σαν πελάτες είτε σαν υλοποιητές
- σε αυτούς που σκέπτονται να το εφαρμόσουν και αναζητούν πληροφορίες και
- σε αυτούς που ήδη το χρησιμοποιούν και θέλουν να βελτιωθούν και να αποκομίσουν περισσότερα από τη χρήση του.

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει δέκα κεφάλαια, στα οποία παρουσιάζονται τόσο θέματα οργάνωσης και προετοιμασίας των επιχειρήσεων για την υλοποίηση έργων πληροφορικής που περιλαμβάνουν τη σύνταξη των προδιαγραφών και τις διαδικασίες επιλογής συμβούλων, όσο και τη λειτουργικότητα του SAP ERP, όπως θα έπρεπε να εφαρμόζεται στις ελληνικές επιχειρήσεις, έτσι ώστε αυτές να αποδίδουν με βάση τις παγκόσμιες βέλτιστες πρακτικές, με παράλληλη τήρηση των ελληνικών νόμων και των καθιερωμένων στην Ελλάδα πρακτικών.

24χ17 εκ., 749 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Οικονομία και Διοίκηση
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.7 (Πληροφοριακά συστήματα), 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
ISBN: 978-960-7182-08-1
ISBN (10ψήφιο): 960-7182-08-1
Βάρος: 1.297 κιλά
Εκδότης: Παπασωτηρίου
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
48.92
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

44.03
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Τατσιόπουλος, Ηλίας
Ο Ηλίας Τατσιόπουλος είναι καθηγητής διοίκησης παραγωγής, εφοδιασμού και πληροφοριακών συστημάτων στο Ε.Μ.Π. και διευθυντής του τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας στη Σχολή Μηχανολόγων. Επίσης, είναι μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και πρόεδρος του Ινστιτούτου Διοικήσεως Παραγωγής (ΙΔΙΠ-ΠΥ) της ΕΕΔΕ. Έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ. μεγάλης ελληνικής εταιρείας πληροφορικής, μέλος του σώματος εμπειρογνωμόνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε θέματα ευφυών συστημάτων παραγωγής (ΙΜΣ), αντιπρόεδρος της Επιτροπής της Κρατικών Προμηθειών και μέλος της Βουλής για την προμήθεια υλικών υψηλής οικονομικής και τεχνολογικής αξίας. Ως υπεύθυνος του Εργαστηρίου Οργανώσεως Παραγωγής ΕΜΠ έχει εκτελέσει πολυάριθμα έργα σε θέματα διοικήσεως παραγωγής, πληροφοριακών συστημάτων ERP και logistics και ιδιαίτερα SAP σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, όπως είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια, η Shelman, η βιομηχανία Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης, το Πολεμικό Ναυτικό, η ΕΘΕΛ κ.λπ.

Χατζηγιαννάκης, Δημήτρης
Ο Δημήτρης Χατζηγιαννάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στο ΕΜΠ. Εργάστηκε ως σύμβουλος πληροφορικής, σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες και ασχολήθηκε ιδιαίτερα στην προσαρμογή των διεθνών ERP στην ελληνική οικονομική πραγματικότητα, με σκοπό την κάλυψη της ελληνικής νομοθεσίας και πρακτικής, και συμμετείχε σε μεγάλα και σύνθετα έργα SAP στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το σημαντικότερο επίτευγμά του ήταν η ελληνικοποίηση του πακέτου λογισμικού SAP R/3, στην εταιρεία SAP Hellas της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος και συνιδιοκτήτης μέχρι το 2000. Σήμερα, είναι κύριος μέτοχος και γενικός διευθυντής της εταιρίας Agile A.E. συνεχίζοντας το επάγγελμα του συμβούλου πληροφορικής συστημάτων SAP σε επιχειρήσεις.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.