Όσα κρύβει το σκοτάδι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Όσα κρύβει το σκοτάδι

Μια μυστηριώδης υπόθεση στο Έκο Φολς

Peter Abrahams

Στο Έκο Φολς τα μυστικά και το θαμμένο παρελθόν έχουν την τάση να επιστρέφουν... Ένα ειδυλλιακό πρωινό και μια υπέροχη βόλτα με τον Τζόι Στρέιντ στο χιονισμένο χτήμα του παππού αποβαίνουν κάθε άλλο παρά ειδυλλιακά κι υπέροχα όταν η δεκατριάχρονη σούπερ-ντετέκτιβ Ίνγκριντ Λέβιν-Χιλ πέφτει πάνω σ΄ ένα μισοθαμμένο στο χιόνι. Η ανακάλυψη αυτή ταράζει συθέμελα την κοινότητα του Έκο Φολς, βυθίζοντάς τη σε μια ιλιγγιώδη αλληλουχία μυστικών που ξεσκεπάζονται -κι η κατάληξη των οποίων; Ο παππούς της Ίνγκριντ συλλαμβάνεται και φυλακίζεται. Κι ενόσω η Ίνγκριντ παλεύει να αποκαταστήσει την υπόληψη του παππού και να φέρει στο φως τα όσο στ΄ αλήθεια συνέβησαν στον νεκρό, έρχεται αντιμέτωπη με ακόμα περισσότερα μυστικά- που μακάρι να μην τα γνώριζε ποτέ. Όπως ακριβώς ο χαρακτήρας της Γκρέτελ, το ρόλο της οποίας η Ίνγκριντ ερμηνεύει στη φετινή παράσταση του "Χάνσελ και Γκρέτελ" από το θίασο Πρέσκοτ, η δεκατριάχρονη ηρωίδα του βιβλίου θα πρέπει να βυθιστεί στις πιο ζοφερές σελίδες του παρελθόντος, για να ανακαλύψει την αλήθεια. Στο τρίτο μέρος της προτεινόμενης για το Βραβείο Έντγκαρ και διεθνώς ευπώλητης σειράς του Έκο Φολς, το ταλέντο του Πίτερ Έιμπραχαμς ξεδιπλώνεται σε όλο του το μεγαλείο, μ΄ ένα μυθιστόρημα που κόβει την ανάσα.

Πέτρος Χατζόπουλος

Πέτρος Χατζόπουλος (Μεταφραστής)

Ο Πέτρος Χατζόπουλος γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1979. Η μαμά του, που γεννήθηκε στις 2 του Απρίλη -την ίδια μέρα με τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν- του διάβαζε πολλά παραμύθια. Έτσι τα αγάπησε. Κι όταν μεγάλωσε, αποφάσισε να γράψει κι εκείνος ένα. Γιατί το παιδί είναι ο κάθε φοβισμένος άνθρωπος, ο κάθε θλιμμένος, ο κάθε ένας που κουβαλά κάτι ευαίσθητο, κι εύθραυστο κι οξύθυμο, και δεν το αφήνει να πληγωθεί.

Peter Abrahams

Peter Abrahams (Συγγραφέας)

Ο Πίτερ Έιμπραχαμς έχει γράψει μέχρι σήμερα δεκατέσσερα μυθιστορήματα, που τον έχουν καθιερώσει ως έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους συγγραφείς μυστηρίου και αγωνίας. Ανάμεσά τους τα: "Στο στόμα του λύκου", "Ένα τέλειο έγκλημα", "Ο καθηγητής", "The Fan", "Lights Out", που ήταν το υποψήφιο για το βραβείο Έντγκαρ καλύτερου μυθιστορήματος, και "The Last of the Dixie Heroes". Ζει στο Κέιπ Κοντ με τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά του. Η διεύθυνσή του στο διαδίκτυο είναι www.peterabrahams.com.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
290
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.391 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση