Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Συστήματα κινητών επικοινωνιών

Συστήματα κινητών επικοινωνιών
Τα συστήματα κινητών επικοινωνιών, από την πρώτη τους εμφάνιση μέχρι σήμερα, έχουν γνωρίσει τεράστια ανάπτυξη κι έχουν γίνει αναπόσπαστο στοιχείο του σύγχρονου τρόπου ζωής. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τη γοργή εξέλιξη της τεχνολογίας των φορητών υπολογιστών και των υπολογιστών χειρός καταδεικνύει μια ισχυρή δυναμική για την εξέλιξη των κινητών επικοινωνιών. Τα μελλοντικά συστήματα κινητών επικοινωνιών. Τα μελλοντικά συστήματα κινητών επικοινωνιών στοχεύουν στην επίτευξη αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ των συνδρομητών, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται αυτοί, οποιαδήποτε στιγμή, ακόμη κι αν κινούνται με μεγάλη ταχύτητα, παρέχοντας πολυμεσικές υπηρεσίες με υψηλούς ρυθμούς μετάδοσης, ακόμα και υπό δυσμενείς συνθήκες.

Το παρόν βιβλίο φιλοδοξεί να καλύψει τόσο τα θέματα που αφορούν στις τεχνικές μετάδοσης πληροφορίας στο ραδιοδίαυλο, όσο και τα βασικά χαρακτηριστικά των κυριότερων συστημάτων κινητών επικοινωνιών. Το βιβλίο ξεκινά με την περιγραφή των συνθηκών ασύρματης διάδοσης σε διαφορετικά περιβάλλοντα, αναλύει τις ψηφιακές τεχνικές μετάδοσης και αντιμετώπισης των υποβαθμίσεων που εισάγει ο ραδιοδίαυλος, παρουσιάζει τεχνικές σχεδίασης των κυψελωτών συστημάτων και περιγράφει τις βασικές αρχές λειτουργίας των συστημάτων κινητών επικοινωνιών.

Τέλος παρουσιάζονται αναλυτικά οι αρχές λειτουργίας και τα χαρακτηριστικά υφιστάμενων συστημάτων κινητών επικοινωνιών (π.χ. GSM, GPRS/EDGE. WCDMA/ UMTS), καθώς και συστημάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη όπως το WiMAX και τα συστήματα ευρυεκπομπής DAB/DMB και DVB.

24χ17 εκ., 664 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Τεχνολογία
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.403 801 1 (Συστήματα επικοινωνίας)
ISBN: 978-960-7182-06-7
ISBN (10ψήφιο): 960-7182-06-5
Βάρος: 1.159 κιλά
Εκδότης: Παπασωτηρίου
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon
Εξαντλήθηκε
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.