Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η αξιολόγηση του έργου του εκπαιδευτικού
(Στάσεις Ελλήνων εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης απέναντι στην αξιολόγηση)
Συγγραφέας:   Βενετία Καπαχτσή


Η αξιολόγηση του έργου του εκπαιδευτικού
Το αυξανόμενο ενδιαφέρον που παρουσιάζει η αξιολόγηση στο διεδνή εκπαιδευτικό χώρο, η "απαξία" της στην Ελλάδα, αλλά και οι συνεχείς ανεπιτυχείς προσπάθειες ρύθμισης του προβλήματος της αξιολόγησης, καθιστά το θέμα της αξιολόγησης ελκυστικό αντικείμενο έρευνας. Στο θεωρητικό μέρος του βιβλίου οροθετείται η έννοια της αξιολόγησης και γίνεται παρουσίαση του θεωρητικού υπόβαθρου της αξιολόγησης. Στη συνέχεια, παρουσιάζονται οι λόγοι της αναγκαιότητας εισαγωγής της στην εκπαίδευση και ακολουθεί μια ιστορική επισκόπηση της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών. Στο τελευταίο κεφάλαιο του θεωρητικού μέρους, γίνεται ανασκόπηση της βιβλιογραφίας της σχετικής με τις στάσεις των εκπαιδευτικών για την αξιολόγηση στον διεθνή και ελληνικό εκπαιδευτικό χώρο.
Στο ερευνητικό μέρος της μελέτης, παρατίθεται η έρευνα, αναλύονται τα δεδομένα του δείγματος και τέλος παρουσιάζονται τα ευρήματα της έρευνας.

21χ14 εκ., 128 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Παιδαγωγικές Μελέτες και Έρευνες
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 370.495 (Εκπαίδευση - Ελλάς), 373 (Εκπαίδευση, Δευτεροβάθμια), 370.71 (Εκπαίδευση εκπαιδευτικών)
Άλλα πρόσωπα: Νίκος Π. Τερζής (Υπεύθυνος Σειράς) , Αχιλλέας Γ. Καψάλης (Υπεύθυνος Σειράς) , Παναγιώτης Δ. Ξωχέλλης (Υπεύθυνος Σειράς) ,
ISBN: 978-960-467-047-5
ISBN (10ψήφιο): 960-467-047-6
Βάρος: 0.245 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
11.03
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

9.93
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Καπαχτσή, Βενετία
Η Καπαχτσή Βενετία είναι υποψήφια διδάκτορας στον τομέα Επιστημών του Ανθρώπου με κατεύθυνση στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ, είναι κάτοχος του διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών στην "Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης" του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι μέλος της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδας. Από το 1995 είναι διορισμένη στη Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Έκανε δημοσιεύσεις και εισηγήσεις σε θέματα της Διοίκησης της Εκπαίδευσης όπου βρίσκονται και τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.