Ο Αη-Βασίλης φέτος είναι πράσινος
zoom in
14.98€ -10% 13.48€

Πέντε γράμματα φτάνουν στην πόρτα του Αη-Βασίλη και δεν μοιάζουν σε τίποτα με όλα αυτά, που έχει συνηθίσει να λαμβάνει. Προέρχονται από πέντε παιδιά, από πέντε γωνιές του πλανήτη τόσο διαφορετικές και τόσο απομακρυσμένες μεταξύ τους.

Όμως αυτά τα πέντε γράμματα έχουν κάτι κοινό και κάνουν την καρδιά του Αη-Βασίλη να γεμίζει και πάλι ελπίδα, αν και το ταξίδι μπροστά του προβλέπεται εξαιρετικά δύσκολο μέσα σε μια φύση, που αισθάνεται άρρωστη και εξασθενημένη.

Θα προλάβει άραγε να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά όλου του κόσμου;

Ζήστε την αγωνία των πιο αναπάντεχων Χριστουγέννων και αισθανθείτε, μέσα σ΄ αυτό το παραμύθι με οικολογική συνείδηση, την ένταση, τις προσδοκίες και τα συναισθήματα του πιο αγαπημένου, του πιο παιχνιδιάρη, του πιο κόκκινου Αγίου της καρδιάς μας, που φέτος όμως αποφάσισε να είναι... πράσινος!
Χο, χο, χο...!!!

Νίκος Μιχαλόπουλος

Νίκος Μιχαλόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Νίκος Μιχαλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και δάσκαλος στο επάγγελμα, από πολύ μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ειδικά με το αγώνισμα του ακοντισμού. Είναι παντρεμένος με την Άννα Βερούλη από το 1997.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Άννα Βερούλη

Άννα Βερούλη (Συγγραφέας)

Η Άννα Βερούλη γεννήθηκε στην Καβάλα και κατοικεί στο Ηράκλειο Αττικής. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από 14 ετών. Σε μικρό χρονικό διάστημα και με σκληρή δουλειά, έγινε πρωταθλήτρια Ελλάδας, Βαλκανιονίκης, Μεσογειονίκης, Πρωταθλήτρια Ευρώπης, χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς στην Αθήνα το 1982 και κόσμου, χάλκινο μετάλλιο στο Ελσίνκι το 1983. Σταμάτησε το 1993 έχοντας στην κατοχή της 118 χρυσά μετάλλια και ήταν στις 5 πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης αθλητριών όλων των ετών. Από το 1990 ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική, ως εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής με την ιδιότητα της αντιδημάρχου και υπεύθυνη κυρίως για τα "αθλητικά δρώμενα" του δήμου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εύα Καραντινού

Εύα Καραντινού (Εικονογράφος)

Η Εύα Καραντινού είναι ζωγράφος, απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, με δάσκαλο το Δημήτρη Μυταρά. Διδάσκει σχέδιο και τεχνικές ζωγραφικής σε μεγάλο ιδιωτικό οργανισμό. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ασχολείται επαγγελματικά με τη βυζαντινή αγιογραφία, το σχεδιασμό και τη μελέτη εσωτερικών χώρων για μεγάλες εταιρείες, όπως επίσης και με την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων.


Αναστασία Παπαδημητρίου (Συνθέτης)


Ματίνα Καρρά (Αφηγητής)


Γιώργος Γεωγλερής (Αφηγητής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
28
Διαστάσεις:
26x25
Βάρος:
0.397 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση