Το αλφαβητάρι του έρωτα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το αλφαβητάρι του έρωτα

Το πιο γλυκό, το πιο έντονο συναίσθημα από το Α ως το Ω

Κική Φιλιππίδου

Έρως ανίκατε μάχαν. . . Κυρίαρχος, ζωογόνος, υπέροχος, εισβάλλει στη ζωή μας κι αμέσως όλα τα γύρω αλλάζουν χρώμα, γεύση, σχήμα και νόημα. Το σώμα ξαναγεννιέται, το μυαλό σκορπίζεται σε χίλια κομμάτια, η καρδιά ανταριάζει, ζεσταίνεται και χτυπάει σε νέους, ακανόνιστους ρυθμούς. Ο έρωτας που μοιράζονται δυο άνθρωποι είναι ευλογία, είναι πηγή ευτυχίας, είναι ευχή και όνειρο. Έχει μαζί του φως, χαρά ζωής, αισιοδοξία. Μας δίνει περισσότερη δύναμη για να κυνηγήσουμε την επιτυχία, ιδιαίτερη διάθεση για να αξιοποιήσουμε το προσωπικό μας δυναμικό για δημιουργία και εξέλιξη. Ο αμοιβαίος έρωτας γεννιέται, δυναμώνει και ωριμάζει όταν πιστεύουμε στην ύπαρξή του, όταν τον ονειρευόμαστε, τον επιθυμούμε, τον επιδιώκουμε, τον διεκδικούμε. Ας δούμε μαζί το αλφαβητάρι του Έρωτα - 24 ιδέες και προτάσεις για να τον κρατήσουμε ζωντανό και για όσο καιρό μας αρέσει και το επιθυμούμε. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Γιώργος Γιαννούσης (Επιμέλεια)

Ο Γιώργος Γιαννούσης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Βυζαντινή Μεσαιωνική και Νεοελληνική Φιλολογία στο πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 1996 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή Βεάκη και για αρκετό διάστημα εργάστηκε ως επαγγελματίας ηθοποιός και ως καθηγητής Ιστορίας Θεάτρου, Κινηματογράφου και Τηλεόρασης σε δημόσιες επαγγελματικές σχολές. Παράλληλα, δίδαξε θεατρικό παιχνίδι και καλλιέργεια εκφραστικών μέσων σε δασκάλους και καθηγητές. Σήμερα είναι επιμελητής εκδόσεων και υπεύθυνος της Σειράς "Ελλήνων Συγγραφέων" του εκδοτικού οίκου Εμπειρία Εκδοτική.

Κική Φιλιππίδου

Κική Φιλιππίδου (Συγγραφέας)

Η Κική Φιλιππίδου γεννήθηκε στη Δράμα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Γαλλία, στο πανεπιστήμιο της Γκρενόμπλ, κοινωνικές επιστήμες και ψυχολογία. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της, εργάστηκε ως ψυχολόγος στη Γαλλία και επιστρέφοντας στην Ελλάδα δημιούργησε το Κέντρο Ψυχολογίας για τη Γυναίκα. Παράλληλα συμμετείχε τόσο σε ραδιοφωνικές εκπομπές όσο και σε τηλεοπτικές. Αρθρογράφησε για δύο χρόνια στη στήλη "Ψυχολογία" του περιοδικού "7 μέρες TV", αναλύοντας καθημερινά θέματα και προβλήματα. Συνεργάστηκε με πολλά έντυπα ως σύμβουλος σε θέματα ψυχολογίας. Δίνει διαλέξεις και διοργανώνει σεμινάρια ανά την Ελλάδα με θέματα που απασχολούν κυρίως τη σύχρονη γυναίκα, ενώ συνεχίζει να εργάζεται ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια στο Κέντρο Ψυχολογίας για τη Γυναίκα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
202
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.324 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση