Νταίζη: Κάντε με πριγκίπισσα!
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Νταίζη: Κάντε με πριγκίπισσα!

Χαρά Κατσαρή

Η Νταίζη δεν απολαμβάνει τη ζωή της, κι ας είναι μία από τις μάγισσες του μαγοχωριού. Αφήνει τα κουζινικά της να αραχνιάζουν, αφού όλη την ώρα ονειροπολεί. Θέλει να ζήσει μια άλλη ζωή. Θέλει να γίνει πριγκίπισσα! Δυστυχώς η ευχή της πραγματοποιείται και τότε ξεκινούν τα βάσανά της.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Μαρία Τζαμπούρα

Μαρία Τζαμπούρα (Εικονογράφος)

Η Μαρία Τζαμπούρα σπούδασε γραφιστικές τέχνες στον "Άκτο" (1991-1994 Ακτο/graphic design) και στο Λονδίνο (1994-1995 Middlesex University. Ba Hons in Visual Communication Design). Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ως εικονογράφος-σκιτσογράφος σε εφημερίδες ("Το Βήμα", "Πρώτο Θέμα") και περιοδικά ("4 Τροχοί", "Drive", "Νέμεσις"). Έχει αρκούντως "εκτεθεί" σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε εκθέσεις πολιτικής γελοιογραφίας. Σημαντική διάκριση, στη μέχρι τώρα πορεία της, η επιλογή σκίτσων της ανάμεσα από έργα σκιτσογράφων, κορυφαίων ευρωπαϊκών εφημερίδων για το σχεδιασμό άρματος στο Καρναβάλι της Νίκαιας στη Γαλλία (2002).

Χαρά Κατσαρή

Χαρά Κατσαρή (Συγγραφέας)

Η Χαρά Κατσαρή είναι εκπαιδευτικός. Έχει γράψει βιβλία για παιδιά και νέους, καθώς και εκπαιδευτικά βοηθήματα προσχολικής ηλικίας. Παράλληλα, ασχολείται με τον σχεδιασμό εκπαιδευτικών δράσεων, συμμετέχει σε σεμινάρια δημιουργικής γραφής για παιδιά και εφαρμόζει το πρόγραμμα Τεχνικών Μυθοπλασίας σε σχολικές ή άλλες δημιουργικές ομάδες.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
30
Διαστάσεις:
23x24
Βάρος:
0.324 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση