Η σύλληψη
zoom in
11.56€ -10% 10.40€

Γεια σας είμαι ο Ηρακλής Μπιμπερό και θα σας διηγηθώ τις περιπέτειές μου. Μέχρι τώρα ήμουν ένα φωτάκι λαμπερό και περιπλανιόμουν αμέριμνος στο σύμπαν. Αλλά ήθελα να κατεβώ στη γη. Έτσι διάλεξα τη μαμά μου και τον μπαμπά μου, τους έκανα να ερωτευτούν... και τσουπ τρύπωσα μέσα στην κοιλιά της μαμάς μου.
Πώς το έκανα αυτό; Πώς φυτρώνουν τα παιδιά στις κοιλιές των μαμάδων; Δεν ξέρετε; Εγώ ξέρω και θα σας το περιγράψω με κάθε λεπτομέρεια...


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Νέστορας Ξουρής

Νέστορας Ξουρής (Εικονογράφος)

Ο Νέστορας Ξουρής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978.

Θεοφανία Παπαθωμά

Θεοφανία Παπαθωμά (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στις Σέρρες. Από μικρή επιδόθηκε στο σκαρφάλωμα των δέντρων, στο κρυφτό, στο κυνηγητό και σε κάθε είδους σκανταλιά. Πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σπούδασε τη νομική επιστήμη και κατόπιν την υποκριτική τέχνη στην Αθήνα. Δούλεψε στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο. Απέσπασε δύο τηλεοπτικά βραβεία: Αγαπημένης Ηθοποιού 1999 και Καλύτερης Ηθοποιού 2003. Έχει σκηνοθετήσει στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Η μικρού μήκους ταινία της "Φύγε εσύ - έλα εσύ" βραβεύτηκε στο φεστιβάλ Δράμας 2008. Έχει μεταφράσει δύο θεατρικά έργα κι έχει συγγράψει τέσσερα παιδικά βιβλία: "Οι περιπέτειες του Ηρακλή Μπιμπερό: Σύλληψη, Κύηση, Γέννηση", και το παιδικό μιούζικαλ "Ήρθαν τα Χριστούγεννα", τα οποία κυκλοφορούν όλα από τις Εκδόσεις Διάπλαση.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
36
Διαστάσεις:
23x24
Βάρος:
0.384 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση