Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Νέα ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία για το διαγωνισμό ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών

Offer
Αυτός ο συνοδός μελέτης (vade mecum) για την προετοιμασία των συναδέλφων φιλολόγων στο μάθημα της νέας ελληνικής γλώσσας και λογοτεχνίας για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ δεν είναι σαν τα υπόλοιπα βοηθήματα που έχουν κυκλοφορήσει, διότι:
- Βασίζεται στα σχολικά εγχειρίδια του ΟΕΔΒ και σε συγκεκριμένο βιβλιογραφικό πεδίο αναφοράς, που μπορεί ο/η κάθε συνάδελφος να ελέγξει, αφού οι απαντήσεις στις ερωτήσεις συνοδεύονται από συγκεκριμένες παραπομπές προς τεκμηρίωση.
- Δεν περιέχει μόνο ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής διαφόρων επιπέδων δυσκολίας, αλλά, για πρώτη φορά σε αυτόν το διαγωνισμό, προσφέρει μια πλήρη απογραφή και εποπτική ποσοτικοποίηση της ύλης, ενδεικτικό συνιστώμενο προγραμματισμό της προετοιμασίας του υποψήφιου / της υποψήφιας, υπενθυμιστικές παρατηρήσεις για θεωρητικά ζητήματα, επισημάνσεις κινδύνων, ατελειών, ακόμη και αντιφάσεων στα σχολικά βιβλία, εναλλακτικές διατυπώσεις ερωτήσεων με βάση το ίδιο υλικό, προς εξάσκηση και εξοικείωση με το σκεπτικό των ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής.
- Έχει δοκιμαστεί σε πολυάριθμα ακροατήρια συναδέλφων φιλολόγων σε σεμινάρια προετοιμασίας τους για το συγκεκριμένο μάθημα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από το έτος 2000 και εξής. Έχει, επομένως, τεθεί στον έλεγχό τους και στις βελτιωτικές τους παρατηρήσεις και έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες τους. Ο συγγραφέας, γιος δύο καταξιωμένων φιλολόγων, φιλόλογος και ο ίδιος, αντλεί όχι μόνο από τις εξειδικευμένες σπουδές του στο συγκεκριμένο αντικείμενο, αλλά και από την πείρα του τόσο στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση όσο και στην επιμόρφωση ενηλίκων, επιστημόνων φιλολόγων, επί σειρά ετών.

24χ17 εκ., 248 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Βιβλία για την Εκπαίδευση
Ονομασία υποσειράς: Εξετάσεις Δημοσίου
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 889.07 (Νεοελληνική λογοτεχνία - Σπουδή και διδασκαλία), 480.07 (Ελληνική γλώσσα, Νέα - Σπουδή και διδασκαλία)
ISBN: 978-960-16-2899-8
ISBN (10ψήφιο): 960-16-2899-1
Βάρος: 0.425 κιλά
Εκδότης: Πατάκη
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
12.17
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

8.40
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.