Α για  Ανδρομέδα
zoom in

Ο Sir Fred Hoyle είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστροφυσικούς και αστρονόμους στον κόσμο. Η συνεισφορά του στη γνώση μας για το σύμπαν είναι τεράστια. Από το 1958 είναι καθηγητής αστρονομίας και πειραματικής φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Καίμπριτζ. Είναι επίσης μέλος των αστεροσκοπείων Πάλομαρ και του όρους Γουίλσον. Έχει γράψει περισσότερα από ογδόντα βιβλία, μελέτες και μερικά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας.
Ο John Elliot, δραματουργός, υπήρξε πρωτοπόρος στην ανάπτυξη τηλεοπτικών ταινιών στο BBC. Είναι γνωστός ως συγγραφέας και παραγωγός θεατρικών έργων και πολλά έργα του έχουν παιχθεί στην τηλεόραση. Το πιο γνωστό του έργο είναι ` Το χρυσό αυγό`.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Χαρά Μανεσιώτου (Μεταφραστής)


Fred Hoyle

Fred Hoyle (Συγγραφέας)

Ο Sir Fred Hoyle είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστροφυσικούς και αστρονόμους στον κόσμο. Η συνεισφορά του στη γνώση μας για το Σύμπαν είναι τεράστια. Από το 1958 είναι καθηγητής αστρονομίας και πειραματικής φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Καίμπριτζ. Είναι επίσης μέλος των αστεροσκοπίων Πάλομαρ και του όρους Γουίλσον. ΄Εχει γράψει περσσότερα από ογδόντα βιβλία, μελέτες και μερικά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

John Elliot (Συγγραφέας)

Ο John Elliot, δραματουργός, υπήρξε πρωτοπόρος στην ανάπτυξη τηλεοπτικών ταινιών στο BBC. Είναι γνωστός ως συγγραφέας και παραγωγός θεατρικών έργων και πολλά έργα του έχουν παιχθεί στην τηλεόραση. Το πιο γνωστό του έργο είναι "Το χρυσό αυγό".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
235
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.36 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση