Ο επιχειρηματίας του ενός λεπτού
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο επιχειρηματίας του ενός λεπτού

Το μυστικό για να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση!

Συλλογικό έργο

Ken Blanchard

Don Hutson

15.00€ -26% 11.10€
Ο Ken Blanchard, συγγραφέας αξεπέραστων μπεστ-σέλερ, και οι αναγνωρισμένοι ηγέτες του κόσμου των επιχειρήσεων Don Hutson και Ethan Willis παρουσιάζουν μια ιστορία που θα σας εμπνεύσει και θα σας αποκαλύψει τα μυστικά για να γίνετε επιτυχημένος επιχειρηματίας. Οι τρεις συγγραφείς αφηγούνται την ιστορία των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ένας νέος άντρας για να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση και να μπει στο δρόμο της επιτυχίας. Σε όλη την αφήγηση, υπαρκτά πρόσωπα, επιχειρηματίες και στοχαστές, όπως ο Σέλντον Μπόουλς, ο Πίτερ Ντράκερ, ο Μάικλ Γκέρμπερ, και ο Τσάρλι "Τρομερός" Τζόουνς, δίνουν τις συμβουλές τους με τα "Διδάγματα του ενός λεπτού". Μέσα από αυτή την ευανάγνωστη ιστορία προσφέρονται πολύτιμες και πρακτικές συμβουλές. "Ο επιχειρηματίας του ενός λεπτού" προσφέρει στους επιχειρηματίες και τους επίδοξους επιχειρηματίες ένα ουρανόσταλτο δώρο σοφίας για το πώς να σκέφτονται, πώς να ενεργούν, και πώς να βαδίζουν προς την επιτυχία ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ken Blanchard

Ken Blanchard (Συγγραφέας)

Ο Ken Blanchard είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ειδικούς στην ηγεσία διεθνώς και ήταν ένας εκ των συγγραφέων του θρυλικού βιβλίου "Ο μάνατζερ του ενός λεπτού". Έχει συγγράψει δεκάδες ακόμα μπεστ σέλερ και έχει ιδρύσει την Ken Blanchard Companies, μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία εκπαίδευσης στο μάνατζμεντ, καθώς επίσης τον οργανισμό Lead Like Jesus, που είναι αφιερωμένος στη δημιουργία ηγετών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Don Hutson (Συγγραφέας)

Ο Don Hutson από το Μέμφις του Τενεσί είναι διευθύνων σύμβουλος της U.S. Learning. Τα τελευταία 35 χρόνια έχει εκφωνήσει περισσότερους από 5.000 λόγους σε 22 χώρες και έχει περιληφθεί στο Πάνθεον της Εθνικής Ένωσης Ομιλητών. Ο Ντον ήταν στο ιδρυτικό συμβούλιο της Εθνικής Ένωσης Ομιλητών, υπήρξε ο τρίτος πρόεδρος της και τιμήθηκε με το Βραβείο Cavett ως Μέλος του Έτους. Είναι στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Επιχειρηματιών και έχει διατελέσει πρόεδρος του. Ο Don Hutson είναι συγγραφέας (ή από κοινού συγγραφέας) εννέα βιβλίων μεταξύ των οποίων τα "The Sale" και "The Contented Achiever" και έχει εκδώσει τα εκπαιδευτικά του προγράμματα πωλήσεων και μάνατζμεντ σε CD και DVD). Παρουσιάζεται τακτικά στα τηλεοπτικά δίκτυα PBS και TSTN Television.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ethan Willis (Συγγραφέας)

Ο Ethan Willis (Καλιφόρνια) είναι συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Prosper, Inc., μιας εταιρείας με ηγετική θέση στο κοουτσάρισμα ενός προς έναν, που παραδίδει μαθήματα σχετικά με την επιχειρηματικότητα, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το διαδικτυακό μάρκετινγκ, τις επενδύσεις σε ακίνητα, την προσωπική οικονομική διαχείριση και τις επενδύσεις στο χρηματιστήριο. Ο Ethan έχει σημαντική συνεισφορά στον κλάδο της εκπαίδευσης από απόσταση, έχοντας εκπαιδεύσει περισσότερους από 150.000 επιχειρηματίες σε 76 χώρες. Τιμήθηκε με το βραβείο του Επιχειρηματία της Χρονιάς της Ernst and Young για το 2005 και του απενεμήθη ο τίτλος του Επιχειρηματία της Χρονιάς από την NRCC για το 2006. Ο Ethan έχει διατελέσει ιδιοκτήτης και διευθυντής περισσότερων από δέκα επιχειρήσεων, ανάμεσα στις οποίες είναι και οι: Education Success, Inc., Money Mentor Center, Prosper Media, και AdCafe.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Παναγιώτης Σταυρόπουλος (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
164
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.327 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση