Silver Surfer: Requiem
zoom in

Για αμέτρητα χρόνια ο Νόρριν Ραντ διέσχιζε το γαλαξία, εξερευνώντας το σκοτάδι ανάμεσα στα αστέρια. Πρώην αγγελιοφόρος του Γκαλάκτους, ο Νόρριν είχε γίνει μάρτυρας της ακμής και της πτώσης μεγάλων πολιτισμών και είχε δει περισσότερα απ΄ όσα θα έλπιζαν να δουν άλλα μάτια σε εκατό ζωές.

Αλλά τώρα το ταξίδι του Σίλβερ Σέρφερ φτάνει στο τέλος του...

J. Michael Straczynski

J. Michael Straczynski (Συγγραφέας)

Ο J. Michael Straczynski είναι επαγγελματίας συγγραφέας από το 1983 και έχει τιμηθεί με βραβείο Emmy και Hugo. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία με την τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας "Babylon 5". Όλα αυτά τα χρόνια στη Marνel έχει αποδείξει πως είναι ένας πολύπλευρος σεναριογράφος που μπορεί να ασχοληθεί με πολλά θέματα, όπως τους κλασικούς υπερήρωες σαν τον Spider-Man ή την αναβίωση και τον εκμοντερνισμό ενός παλιού ήρωα, όπως ο Thor. Πέρα, όμως, από τη δουλειά του στα κόμιξ και την τηλεόραση, ο Straczynski ασχολείται και με τον κινηματογράφο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Θωμάς Παπαδημητρόπουλος (Μεταφραστής)


Esad Ribic

Esad Ribic (Εικονογράφος)

O κροάτης σκιτσογράφος εμφανίστηκε στο χώρο των κόμιξ με το "Codename Scoprio", σε σενάριο Miki Horvatic, το οποίο εκδόθηκε από την ανεξάρτητη εταιρεία Antarctic Press. Μόλις είδε τη δουλειά του, η DC/Vertigo του πρότεινε να σχεδιάσει τη μίνι σειρά "Four Horsemen", καθώς και κάποιες ιστορίες στην ανθολογία "Pulp Fantastic" και στη μίνι σειρά "Strange Adventures". Έπειτα, η Marvel του ανέθεσε να σχεδιάσει τα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς "X-Men: Children of the Atom", με τεχνοτροπία που παρέπεμπε στα κόμιξ της δεκαετίας του 1960. Σύντομα, η Marvel του εμπιστεύτηκε το σχέδιο δύο ακόμα τίτλων, του ειδικού τεύχους "Uncanny X-Men 2000", σε σενάριο Scott Lobdell, καθώς και της μίνι σειράς "Loki".

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
98
Διαστάσεις:
27χ18
Βάρος:
0.469 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση