Η κραυγή του Άισμαρκ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η κραυγή του Άισμαρκ

Stuart Hill

Αίμα! Φωτιά! Όλεθρος!

Όταν ο πατέρας της σκοτώθηκε, η νεαρή Θιρίν έγινε βασίλισσα του Άισμαρκ, αποφασισμένη να υπερασπιστεί το μικρό βασίλειό της απέναντι στην πιο τρομερή απειλή που δέχτηκε ποτέ η χώρα της, την εισβολή της Πολύποντης Αυτοκρατορίας.

Στο συγκλονιστικό αυτό μυθιστόρημα, η Θιρίν θα καταφέρει να βρει τους πιο απίθανους συμμάχους -λυκανθρώπους, γιγάντιες χιονολεοπαρδάλεις-, αλλά και τον πιο πολύτιμο απ΄ όλους, το φίλο της τον Όσκαν, το Γιο της Μάγισσας.

Ντίνα Σιδέρη (Μεταφραστής)


Stuart Hill

Stuart Hill (Συγγραφέας)

Ο Στιούαρτ Χιλ γεννήθηκε το 1958 στο Λέστερ της Αγγλίας όπου ζει και σήμερα. Αν και στο σχολείο ήταν μέτριος μαθητής, ο Στιούαρτ ήταν τυχερός που είχε ένα δάσκαλο ο οποίος κατάφερε να του μεταδώσει τη λατρεία του για το διάβασμα. Όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές του, ο Στιούαρτ εργάστηκε ως δάσκαλος και αρχαιολόγος, αλλά σήμερα η αγαπημένη του ενασχόληση είναι τα βιβλία, αφού είναι βιβλιοπώλης και συγγραφέας. "Η κραυγή του Άισμαρκ" τιμήθηκε με το Βραβείο Ottakar΄s Children΄s Book Prize 2005, καθώς και το Highland Children΄s Book Award for Long Novels 2006, και πρόκειται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Τα δικαιώματά του έχουν πουληθεί σε 16 χώρες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
456
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.667 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση