Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Τηλεοπτική παραγωγή
Συγγραφέας:   Herbert Zettl


Τηλεοπτική παραγωγή
Το βιβλίο στοχεύει στο να βοηθήσει τους αρχάριους αλλά και τους προχωρημένους στην τηλεοπτική παραγωγή, έτσι αναλύονται τα θέματα για:
- Τηλεοπτικό σύστημα: Οι διάφορες συσκευές του τηλεοπτικού εξοπλισμού, η έννοια σύστημα, οι συσκευές, το προσωπικό και οι διαδικασίες της παραγωγής.
- Αναλογικό και ψηφιακό: Η έμφαση που δίνεται στον ψηφιακό εξοπλισμό της παραγωγής και την αποτελεσματική του χρησιμοποίηση απαιτεί τη γνώση των βασικών στοιχείων της ψηφιακής διαδικασίας, εισάγεται η καινούργια ορολογία της ψηφιακής τηλεόρασης και περιγράφονται τα συστήματα της εναλλακτικής και διαδοχικής σάρωσης.
- Αισθητική: Παρά την ψηφιακή τηλεοπτική επανάσταση, πολλοί παραδοσιακοί αισθητικοί παράγοντες της σύνθεσης της εικόνας, του φωτισμού και της διάταξης των πλάνων δεν επηρεάστηκαν από τη γρήγορη τεχνολογική εξέλιξη, και επομένως αποτελούν τη βάση της αποτελεσματικής τηλεοπτικής παραγωγής. Η εξέταση των βασικών αρχών της αισθητικής δε στοχεύει στον περιορισμό της μάθησης των κύριων τεχνικών αντικειμένων του εξοπλισμού παραγωγής, αλλά στη διευκόλυνση της χρήσης του εξοπλισμού.
- Παραγωγές στούντιο και πεδίου: Οι παραγωγές στούντιο με πολλές κάμερες, οι μεγάλες εξωτερικές παραγωγές, όπως οι ζωντανές μεταδόσεις μεγάλων αθλητικών γεγονότων,
- Σχεδιασμός: Οι υπολογιστές και η μεγάλη ποικιλία του λογισμικού σχεδίασης έχουν διευκολύνει τη δημιουργία και την ευρεία χρήση των περίπλοκων τηλεοπτικών γραφικών.
- Βασικοί όροι: Όπως στις προηγούμενες εκδόσεις, έτσι και σ΄ αυτήν την έκδοση οι βασικοί όροι παρουσιάζονται στην αρχή του κάθε κεφαλαίου.

29χ21 εκ., 544 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 791.45 (Τηλεόραση)
Άλλα πρόσωπα: Αριστείδης Οικονομίδης (Μεταφραστής) , Ευάγγελος Σ. Σόρογκας (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-411-584-6
ISBN (10ψήφιο): 960-411-584-7
Βάρος: 1.431 κιλά
Εκδότης: Ίων
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
66.24
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

51.67
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.