Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Πωλήσεις με αμοιβαίο όφελος
(Win-Win Selling)

Offer
Η συμβουλευτική πώληση παίζει καταλυτικό ρόλο σε μια επιχείρηση. Πετυχημένος πωλητής είναι αυτός που χτίζει μια σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας κατανόησης με τους πελάτες του, αλλά κυρίως καλύπτει τις επιχειρηματικές τους ανάγκες προτείνοντας λύσεις για τα προβλήματά τους. Έτσι η πώληση έχει όφελος και για τις δύο πλευρές.

Ειδικότερα, στο βιβλίο θα μάθετε ποιος είναι ο ρόλος του πωλητή-συμβούλου και θα μυηθείτε στην έννοια του αμοιβαίου οφέλους (win-win). Έτσι θα μπορέσετε να δημιουργήσετε σχέσεις διάρκειας με τους πελάτες σας και να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

"Είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να διαβάσει ένας πωλητής... Παρουσιάζει όλο το φάσμα της αποτελεσματικής πώλησης, από την προσέγγιση του πελάτη μέχρι το κλείσιμο της συμφωνίας. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!"

(Χρήστος Γιαννουλόπουλος, Human Resources Director, Microsoft Hellas)


Σημείωση: Πρόλογος: Γιώργος Μαντές.

24χ17 εκ., 193 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Business / Management
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.8 (Μάρκετινγκ)
Άλλα πρόσωπα: Αθανάσιος Κατσικερός (Μεταφραστής) , Κώστας Δερμούσης (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-218-589-6
ISBN (10ψήφιο): 960-218-589-9
Βάρος: 0.351 κιλά
Εκδότης: Κριτική
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
17.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

12.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Tom Kramlinger είναι διδάκτωρ και ανώτατος σύμβουλος της Wilson Learning. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης συνεργασίας του με την εταιρεία, έχει σχεδιάσει προγράμματα στον τομέα των πωλήσεων και της διεύθυνσης πωλήσεων, αλλά και συγκεκριμένες εφαρμογές των προγραμμάτων αυτών σε τομείς όπως ο κεφαλαιουχικός εξοπλισμός, τα χρηματοοικονομικά, η αυτοκινητοβιομηχανία, οι μεταφορές, η χημική βιομηχανία, η πληροφορική, οι ασφάλειες, οι τηλεπικοινωνίες. Δίδαξε στην Ιαπωνία το πιλοτικό πρόγραμμα του "πωλητή-συμβούλου" και συνέβαλε αποφασιστικά στην προσαρμογή του στα πολιτισμικά δεδομένα της χώρας αυτής. Αυτή την εποχή έχει εστιάσει το ενδιαφέρον του στον σχεδιασμό προγραμμάτων για τις 500 μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, που περιλαμβάνονται στον γνωστό Κατάλογο Fortune 500 και έχουν ενσωματώσει τις τεχνολογίες της Wilson Learning.

O Michael Leimbach είναι διδάκτωρ, αντιπρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος Παγκόσμιας Έρευνας και Ανάπτυξης της Wilson Learning. Ο ίδιος και η ομάδα του έχουν επινοήσει καινοτόμα συστήματα βελτίωσης της απόδοσης των πωλητών, τα οποία έχουν καταστήσει την Wilson Learning ηγετική δύναμη στον χώρο αυτόν παγκοσμίως. Για περισσότερα από 20 χρόνια βοηθά τις εταιρείες να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Ο Michael έχει συμβάλει στον εκσυγχρονισμό και στην αναβάθμιση όλων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, αλλά και στη δημιουργία των "Ικανοτήτων διάγνωσης της αποτελεσματικότητας των πωλήσεων". Έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα και έχει κάνει παρουσιάσεις σε κάθε είδους πελάτες ή εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

O Ed Tittel είναι διδάκτωρ και Portfolio Manager στο τμήμα Εμπορικής Ανάπτυξης της Wilson Learning στην Αμερική. Ο Εd έχει τεράστια εμπειρία σε ζητήματα σχετικά με τη βελτίωση της απόδοσης του ανθρώπινου δυναμικού μιας εταιρείας και, μαζί με άλλους, έχει επινοήσει διάφορες προσφορές. Έχει προσφέρει τις συμβουλές του σε πολλές από τις 100 μεγαλύτερες εταιρείες των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ευρώπης και της Ασίας που περιλαμβάνονται στον Κατάλογο Fortune 100. Πριν αρχίσει να εργάζεται στην Wilson Learning, σχεδίαζε και παρουσίαζε διάφορα προγράμματα για λογαριασμό του National Diffusion Network του Υπουργείου Παιδείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

O David Yesford είναι αντιπρόεδρος του τμήματος Μάρκετιγκ της Wilson Learning Worldwide. Για πάνω από 20 χρόνια βοηθά τις εταιρείες να αναπτύξουν αποτελεσματικές στρατηγικές συμβουλευτικής πώλησης. Ο David έχει συμμετάσχει στη δημιουργία, στον εκσυγχρονισμό και στην εξειδίκευση συστημάτων αποτελεσματικής πώλησης και ήταν υπεύθυνος για την προώθηση των "Ολοκληρωμένων προγραμμάτων για την ανάπτυξη ικανοτήτων αποτελεσματικών πωλήσεων". Αυτό που κυρίως ενδιαφέρει τον David είναι να διασφαλίσει τη βελτίωση της απόδοσης ενός πωλητή με τρόπους που ο τελευταίος αξιολογεί θετικά και η εταιρεία του έχει ανάγκη.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.