Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Κτηματολογικές εγγραφές
(Νέα έκδοση εμπλουτισμένη με όλη την πρόσφατη αδημοσίευση νομολογία και νέα υποδείγματα. Η διόρθωση των πρώτων ανακριβών εγγραφών: Θεωρία, νομολογία, υποδείγματα)
Συγγραφέας:   Γιώργος Α. Μαγουλάς


No Cover
Ο συγγραφέας προχωρεί σε μία συστηματική κατάταξη όλων των περιπτώσεων ανακριβών εγγραφών και υποδεικνύει τον τρόπο διόρθωσης αυτών των εγγραφών είτε δικαστικά είτε εξωδικαστικά. Η έκδοση περιέχει σε περίληψη όλες τις πρόσφατες (έτους 2008) και παλαιότερες αποφάσεις των δικαστηρίων, με τις λύσεις που έδωσαν στα ζητήματα που αντιμετώπισαν, και σε ιδιαίτερο κεφάλαιο περιέχονται υποδείγματα αιτήσεων και δικογράφων για την αντιμετώπιση των συνηθέστερων περιπτώσεων ανακριβών εγγραφών.

Ένα χρήσιμο βοήθημα για τους δικηγόρους, δικαστές, συμβολαιογράφους και νομικούς της πράξης, το οποίο με τη β΄ έκδοση, που μόλις κυκλοφόρησε, δίνει απαντήσεις στα περισσότερα από τα προβλήματα που δημιούργησαν οι πρώτες εγγραφές.

405 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 333.338 (Κτηματολόγια)
ISBN: 978-960-445-350-4
ISBN (10ψήφιο): 960-445-350-5
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
45.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

42.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.